ELKO anunta extinderea certificarilor Cisco pentru echipamentele APC by Schneider Electric din oferta sa

Just another WordPress site

ELKO anunta extinderea certificarilor Cisco pentru echipamentele APC by Schneider Electric din oferta sa

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta ca rack-urile din seria APC NetShelter SX si solutiile Micro Data Center furnizate de Schneider Electric au obtinut certificarea Cisco UCS pentru pre-asamblare si livrare.

Lider in solutii de management al alimentarii cu energie, Schneider Electric a obtinut certificarea Cisco Unified Computing System (UCS) pentru pre-asamblare si livrare, pentru toate rack-urile APC NetShelter SX cu tehnologie Shock Packaging si pentru echipamentele Micro Data Center Xpress SX 24U si 42U. Astfel, compania a obtinut extinderea acestei certificari de la un singur format standard la o intreaga gama de produse, oferind clientilor si partenerilor mai multa flexibilitate in alegerea unor solutii si echipamente eficiente.

Seria de produse NetShelter SX include 13 modele preconfigurate cu elemente de ambalare si livrare Shock Packaging, plus mii de optiuni de personalizare ce permit configurarea pentru procese dedicate, precum Micro Data Center Xpress SX 24U si 42U, care sunt prevazute cu toate elementele de infrastructura fizica APC by Schneider Electric. De acum, toate aceste produse sunt certificate la nivel mondial pentru a fi livrate cu pachete pre-integrate cu servere Cisco UCS. Prin introducerea acestor certificari, echipamentele APC ofera partenerilor si clientilor garantia unei compatibilitati pre-testate si demonstrate, punandu-le totodata la dispozitie mai multe optiuni pentru flexibilitate extinsa cu costuri reduse.

Aceasta certificare este esentiala pentru clientii nostri, deoarece furnizeaza garantia ca produsele noastre pot fi furnizate cu echipament preinstalat in valoare chiar si de milioane de dolari”, a spus Dave Johnson, EVP, Divizia IT, la Schneider Electric. “Schneider Electric mentine o alianta stransa cu Cisco, oferind impreuna clientilor solutii integrate de cea mai buna calitate, ce constituie pietrele de temelie pentru infrastructura edge”, a continuat acesta.

Cisco UCS este lider in infrastructura convergenta si reprezinta punctul de plecare pentru NetApp FlexPod, Dell|EMC VBLOCK, IBM VersaStack, Pure Storage FlashStack si Microsoft Azure Stack, alaturi de solutia hiper-convergenta Cisco HyperFlex. Datorita certificarii, toate aceste infrastructuri convergente pot fi livrate in rack-urile APC NetShelter SX prevazute cu Shock Packaging. Ca urmare, partenerii si integratorii de sisteme obtin beneficii multiple, economising atat timp, cat si spatiu, nemaifiind nevoiti sa despacheteze, instaleze si configureze toate echipamentele pe parcursul procesului de integrare.

Pentru a oferi cel mai inalt nivel de siguranta la transport, produsele APC NetShelter SX cu Shock Packaging au fost supuse unor proceduri de testare riguroase, ce depasesc standardul International Safe Transit Association 3E. Astfel, Schneider Electric a investit puternic in testare si analiza pentru a masura fortele la care este supus echipamentul si abilitatea NetShelter de a le prelua, obtinand astfel caracteristicile unei livrari in siguranta deplina, ce i-au adus certificarea Cisco.

APC by Schneider a fost compania perfecta pentru incheierea unui parteneriat in spatiul solutiilor Micro Data Center”, a spus Dan Hanson, Senior Director, UCS Product Management la Cisco. “Prin alianta noastra, ne intarim eforturile de a livra cele mai bune solutii Edge si IoT din lume, caracterizate prin flexibilitate, rezistenta si viteza de instalare”, a continuat acesta.

Totodata, trebuie precizat ca familia de produse NetShelter SX dispune de o gama extinsa de optiuni, pentru a putea satisface o gama larga de cerinte din partea utilizatorilor, astfel inregistrand vanzari de peste 1 milion de unitati. Produsele sunt disponibile in diverse formate si dimensiuni, astfel incat administratorii IT sa poata folosi spatiul disponibil intr-un mod cat mai eficient. Iar datorita certificarii Cisco USC, APC NetShelter SX ofera o solutie end-to-end perfect sigura pentru incarcarea, transportul, descarcarea si instalarea de echipament IT cu o greutate de peste 900 de kilograme.

Despre APC by Schneider Electric


APC by Schneider Electric, lider global in furnizarea de solutii integrate de electro-alimentare de siguranta si climatizare de precizie, ofera produse, software si sisteme destinate resedintelor, birourilor, centrelor de date si mediilor industriale. Printr-un angajament strict in privinta calitatii, APC ofera solutii revolutionare, eficiente din punct de vedere energetic pentru aplicatii tehnologice critice si industriale care sunt instalate si intretinute intr-un mod exemplar de-a lungul intregii durate de viata.
www.apc.com 

 

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 210 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7700 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii:

www.elko.ro

No Comments

Add your comment