O doamna de poveste

Just another WordPress site

O doamna de poveste

Desi suntem departe de continentul american, evenimentele si personajele de acolo ne influenteaza existenta. Sunt personaje care au un impact negativ asupra noastra, dar si personaje pe care le indragim. Probabil, multi dintre noi au admirat-o si o admira pe Michelle Obama, fosta prima doamna de la Casa Alba, sotia celui de-al 44-lea presedinte american, Barack Obama. Michelle Obama a fost prima femeie de culoare devenita prima doamna a Statelor Unite ale Americii.

Michelle Obama a devenit una din cele mai emblematice si influente femei ale secolului nostru. Este o figura extrem de iubita si respectata in Statele Unite ale Americii, in special pentru faptul ca militeaza fervent pentru drepturile femeilor si fetelor din toata lumea. La librariadelfin.ro este disponibila cartea Povestea mea- Michelle Obama, in care sunt relatate povesti uimitoare dde viata, alaturi de ganduri profunde si dezvaluiri din lumea ei. Nu este o carte de picanterii, cum poate unii s-ar astepta. Este un volum frumos, elegant, asemenea personajului, in care sunt expuse toate experientele care au facut-o sa devina femeia puternica din ziua de azi.

Nu sunt ocolite momentele de tristete sau de bucurie, nici dezamagirile sau esecurile. Michelle Obama nu isi descrie viata ca pe o poveste idilica, precum cea a Cenusaresei. Isi expune viata cu onestitate, aratandu-ne ca, in afara de a fi un personaj reprezentativ pentru America si pentru intreaga lume, este femeie si mama, cu tot ce inseamn acest lucru. Cartea este scrisa simplu, inteligibil, insa in acelasi timp cu stil si rafinament, asa cum a fost si este autoarea in fiecare aparitie a sa. Michelle Obama ne va lasa impresia ca este o femeie in adevaratul sens al cuvantului, slefuita cu ajutorul fiecarei experinete prin care a trecut, iar cea de prima doamna a Statelor Unite ale Americii a definit-o. Autobiografia de fata ne este dedicata noua, tuturor, pentru a ne inspira, pentru a ne motiva si a ne face sa zbatem intotdeauna pentru ceea ce dorim sa realizam si pentru drepturile noastre. In fiecare femeie este o Michelle Obama ce va lupta pentru a arata celor din jur cine este si cat de puternica este.

Comanda acum Povestea mea- Michelle Obama, de la librariadelfin.ro, pentru o lectura de exceptie!

No Comments

Add your comment