Antica Hair Studio – salon de coafura Bucuresti

Just another WordPress site

Antica Hair Studio – salon de coafura Bucuresti

Pentru femeile de toate varstele, dorinta de a fi frumoase este una dintre cele mai importante nevoi ale naturii feminine. Dar sa ramai frumoasa, traind in ritmul salbatic al unui oras mare, nu este deloc usor. Sa arati bine, ai nevoie nu numai de ingrijirea de acasa ci si de ingrijirea la un salon de infrumusetare, un salon in care poti beneficia de tratamente pentru fata, corp, unghii si par. Un astfel de salon de infrumusetare este Antica Hair Studio. Unele femei cred ca daca merg la un coafor  pentru o noua tunsoare este de ajuns. Ei bine, nu este deloc asa. Desigur ca ai nevoie de o noua tunsoare, o manichiura sau machiaj de seara, insa toate acestea nu pot fi facute decat la salonul de infrumusetare.

Frumusete si sanatate

Astazi, intr-un salon coafura Bucuresti , nu numai ca poti sa-ti pui in ordine aspectul, dar poti sa iti si imbunatatesti sanatatea. Centrul modern de infrumusetare Antica Hair Studio ofera o gama larga de servicii destinate relaxarii, tratamentului, reabilitarii si realizarii unui aspect estetic deosebit. In acest centru SPA poti beneficia de servicii de coafura, frizerie, manichiura si pedichiura, cosmetica faciala, make up, micropigmentare si masaj.

Investitia in aspectul tau este foarte importanta, iar in cazul unui eveniment neasteptat, care nu suporta amanare, trebuie sa fii deosebit de atragatoare. Vizitand salonul, oamenii, de fapt, nu cheltuiesc, ci investesc in ei. Trebuie sa stii ca bogatia si bunastarea oamenilor sunt direct legate de modul in care simt si arata. Fetele, si mai ales femeile, sunt sfatuite sa mearga la salon cat de des pot. Pentru frumusete, pentru sanatate, pentru relaxare, pentru placere.  Ar trebui sa incepi cu o sesiune de vindecare, mergand pe diverse masaje, ambalaje cu sare de mare, uleiuri etc.

Proceduri cu efect imediat

Procedurile sunt foarte placute, iar efectul se simte imediat. Masajele terapeutice sunt incredibil de utile si le vei primi cu multa placere. Nimeni nu trebuie sa amane ingrijirea manichiurii, pedichiurii, tratamentele faciale etc. In salonul de infrumusetare Antica Hair Studio, procedurile se aleg dupa o prealabila consultatie la cosmetologul centrului SPA, deoarece, tratamentele nu se fac dupa ureche, ci dupa nevoi si numai la profesionisti, si mai mult decat atat, acest lucru nu poate fi facut acasa.

Unele femei cred ca daca isi vopsesc parul singure acasa, il scurteaza cu foarfeca din dotare, se ocupa de pielea fetei cu produse cosmetice neprofesionale, de pielea corpului, de asemeni, nu mai au nevoie sa mearga la  salonul de infrumusetare. In primul rand, un astfel de tratament pe cont propriu, duce adesea la rezultate triste. Devine clar faptul ca specialistii vor trebui sa lucreze din greu pentru a indrepta greselile clientului.

In al doilea rand, indiferent cat de capabil si de talentat esti, instrumentele profesionale utilizate exclusiv in saloane, echipamentul modern folosit si experienta unui maestru de clasa superioara sunt dincolo de concurenta. Din fericire exista salonul de infrumusetare Antica Hair Studio, un salon SPA cu rezonanta, care iti poate oferi un machiaj profesional, ingrijire complexa a fetei si corpului, colorarea parului, styling, manichiura, pedichiura etc.

No Comments

Add your comment