Cere sfatul medicilor de la IVORYprivind aparatul dentar Invisalign

Just another WordPress site

Cere sfatul medicilor de la IVORYprivind aparatul dentar Invisalign

Aparatele dentare sunt recomandate si destinate atat copiilor, cat si adolescentilor sau adultilor. Un astfel de tratament poate fi urmat atat pentru a imbunatati aspectul estetic, cat si pentru a ajuta la tratarea unor diverse complicatii si afectiuni mai serioase.

Insa oricare ar fi motivul pentru care trebuie sa apelezi la ajutorul unui medic stomatolog, este indicat sa te orientezi spre a face o alegere potrivita. Spre exemplu, clinica stomatologica  IVORY este una o cu vasta experienta in tratarea pacientilor si cu o echipa de medici profesionisti. Iar aceste aspecte sunt foarte importante pentru ca rezultatul final sa fie unul placut si conform asteptarilor tale.

Ce trebuie sa stii despre aparatele dentare?

Urmarea unui tratament cu aparat dentar  vine dupa o atenta consultatie realizata de medicul dentist.

La IVORY, evaluarea ortodontica consta in servicii precum:

  • Examinarea orala, faciala si functionala;
  • Realizarea unor diverse tipuri de fotografii si radiografii pentru a observa exact aranjarea dintilor pe arcade;
  • Realizarea unor modelaje speciale care sa reproduca dantura.

Apoi, in urma unei astfel de evaluari, medicul stomatolog iti va putea recomanda tipul de aparat dentar care va functiona cel mai bine pentru problemele tale. Aparatele dentare se incadreaza in categoria celor mobile sau celor fixe, a doua varianta fiind de asemenea impartita in functie de mai multe tipuri.

In general, aparatele dentare fixe sunt cel mai des recomandate, puterea lor de a actiona fiind mai ridicata, iar intregul tratament finalizandu-se intr-un timp mai scurt.

Aparatul dentar Invisalign

In cazul in care iti este recomandat sa urmezi tratamentul cu un aparat dentar fix, exista mai multe tipuri pe care medicii stomatologi de la IVORY ti le pot recomanda: aparat dentar metalic, ceramic, din safir, aparat dentar invizbil  sau Invisalign.

Aparatul dentar Invisalign este cel mai nou astfel de dispozitiv de indreptare a dintilor aparut pe piata. Acesta este format din gutiere obtinute dintr-un plastic transparent, create special in functie de structura si caracteristicile danturii tale. Acestea se inlocuiresc o data la cateva saptamani, in timpul unei vizite la medicul dentist.

Principalul beneficiu al aparatului dentar Invisalign este reprezentat de faptul ca, datorita materialul transparent din care este creat, persoanele din jur nu pot sesiza prezenta sa.

In plus, faptul ca este un aparat dentar realizat din plastic, purtarea sa nu iti va produce niciun disconfort.

Acest tip de aparat poate fi aplicat si indepartat cu usurinta chiar de catre tine. Insa, pentru ca efectele purtarii sale sa fie vizibile intr-un timp scurt, recomandarea este sa il porti in permanenta. Singurele momente in care trebuie sa il indepartezi sunt cele in care iti realizezi igiena orala sau servesti masa. De asemenea, in cazul in care consumi bauturi cu un nivel ridicat de coloranti, precum cafeaua sau anumite sucuri, este indicat sa scoti aparatul pentru ca aceastea sa nu ii schimbe culoarea.

Pentru a afla daca in cazul problemelor tale dentare aparatul Invisalign va oferi rezultatele dorite, programeaza un consult la IVORY. In urma unei evaluari detaliate, medicii stomatologi iti vor oferi cele mai bune sfaturi si solutii de tratament!

No Comments

Add your comment