Epson demonstrează cum poți imprima 100 de imagini pe minut cu echipamentele expuse în cadrul târgului Construct-Ambient Expo

Just another WordPress site

Epson demonstrează cum poți imprima 100 de imagini pe minut cu echipamentele expuse în cadrul târgului Construct-Ambient Expo

București, 14 martie 2019 – Epson prezintă capabilitățile imprimantelor sale tehnice și a celor business în cadrul Construct Ambient Expo, târgul internațional pentru utilaje, echipamente și materiale de construcții, care va avea loc în perioada 14 – 17 martie 2019, la Romexpo București. La standul nr. 206-207 din Pavilionul B2, Epson expune o serie de echipamente de imprimare dedicate sectorului construcțiilor, dar și modele destinate birourilor de arhitectură sau de design.

În cadrul târgului, producătorul japonez le propune arhitecților și proiectanților profesioniști două modele din gama de imprimante tehnice Epson SureColor SC-T, concepute special pentru tipărirea de schițe, desene CAD/GIS, hărți și alte documente care necesită precizie și fiabilitate, dar li se adresează și reprezentanților mediului de afaceri cu trei modele din gamele de imprimante business Enterprise şi WorkForce Pro, care combină performanța ultrarapidă și consumul redus de energie și de cerneală.

Imprimantele de format mare SureColor SC-T3100 și SureColor SC-T5400 sunt două modele tehnice profesionale cu lățimea de 24 inci (61 cm), respectiv de 32 inci (91 cm), care le permit utilizatorilor să tipărească rapid și precis desene arhitecturale, tehnice și inginerești, CAD și GIS, necesare inginerilor, arhitecților sau celor care lucrează cu planuri topografice, în management urban sau cu studii la scară teritorială, pentru care este esențial să poată tipări cu acurateţe și cu multe detalii, inclusiv prin conexiune wireless, de pe tabletă și smartphone.

Multifuncționalele din seria WorkForce Pro se disting prin viteză și autonomie ridicate, economisind timp și resurse pentru companii și oferind un control sporit asupra costurilor, în timp ce realizează printuri de calitate superioară, cu ajutorul celui mai avansat cap de printare Epson, conceput pentru imprimarea business, PrecisionCore.

Multifuncționalul business A3 color WorkForce Enterprise WF-C20590 pentru departamente mari, fiabil și ecologic, este proiectat să imprime volume ridicate la viteze impresionante de până la 100 ipm (imagini pe minut).  Acest model utilizează cu până la 88% mai puţină energie în comparaţie cu imprimantele laser și imprimă până la 100.000 de pagini monocrom sau 50.000 de pagini color fără a avea nevoie de realimentare cu cerneală.

Multifuncţionalul WorkForce Pro WF-C869RDTWFC este conceput pentru afaceri, atât datorită gamei de software şi instrumente care oferă opţiuni de imprimare securizată, scanare eficientă şi gestionarea de la distanţă a dispozitivului, cât și vitezei mari de imprimare a documentelor. Graţie sistemului Epson cu pungi de cerneală înlocuibile (RIPS – Replaceable Ink Pack System) cu un volum de imprimare foarte mare, se pot tipări până la 84.000 de pagini fără înlocuirea consumabilelor. Comparativ cu imprimantele laser color concurente, acest model consumă cu până la 95% mai puțină energie, produce cu până la 99% mai puţine deşeuri şi este cu până la 23% mai silenţios.

De asemenea concepută pentru companii și pentru birouri, imprimanta WorkForce Pro WF-C579RDTWF crește semnificativ productivitatea şi poate fi monitorizată prin intermediul soluţiei Epson Print Admin bazate pe server. Rezervele de cerneală de mari dimensiuni care permit tipărirea unor volume de până la 50.000 de pagini alb-negru sau a până la 20.000 de pagini color, la costuri extrem de avantajoase, viteza de scanare față-verso rapidă și gama variată de soluții pentru fluxurile de lucru din birouri fac aceste modele să fie extrem de eficiente pentru mediul business.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor și informațiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte și precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală și sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenți, sisteme de detecție și roboți industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovațiilor și depășirii așteptărilor clienților în ceea ce privește imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile și robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 81.000 de angajați în 85 de companii din întreaga lume și se mândrește cu contribuțiile aduse comunităților în care își desfășoară activitatea și cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

Programul „Viziunea ecologică 2050”

http://eco.epson.com/

 

No Comments

Add your comment