Minecraft Earth, noul joc pe mobil de AR, este disponibil odată cu celebrarea a 10 ani de Minecraft

Just another WordPress site

Minecraft Earth, noul joc pe mobil de AR, este disponibil odată cu celebrarea a 10 ani de Minecraft

La împlinirea a 10 ani de Minecraft  a fost anunțată disponibilitatea noului joc de mobil pe bază de realitate augmentată – Minecraft Earth – care poate fi accesat atât de pe iOS, cât și Android.

Iată câteva din lucrurile extraordinare pe care pasionații de Minecraft le vor putea experimenta:

  • Aventuri! Mici fragmente de lumi Minecraft care pot fi experimentate în AR la dimensiuni reale. Jucătorii vor colecta resurse, vor lupta împotriva mulțimilor și vor câștiga puncte de experiență pentru a progresa în parcursul lor din joc.
  • Colectați, explorați și supraviețuiți! „Minecraft Earth” include multe dintre mulțimile Vanilla Minecraft pe care jucătorii le cunosc și le adoră. În timp, aceștia vor avea ocazia să descopere și să colecteze variante unice și să le folosească pentru a popula clădiri, dar și pentru a strânge resurse și pentru a face față provocărilor.
  • Creații pretutindeni! Jucătorii își pot construi propriile creații în „Minecraft Earth” prin intermediul Plăcilor de Construcții (Build Plates) – cea mai bună implementare a spiritului creativ ce stă la baza jocului Vanilla.
  • Multiplayer colaborativ! Datorită optimizării pentru experiențele multiplayer, oricine are la dispoziție un smartphone ce suportă AR și are instalat jocul „Minecraft Earth”, va putea să se alăture rapid sesiunii de joc.
  • Tehnologie sofisticată! „Minecraft Earth” îmbină tehnologia Microsoft de ultimă generație, cum ar fi urmărirea spațială Azure Spatial Anchors și integrarea PlayFab, pentru a oferi o experiență de gaming sofisticată care are la bază realitatea augmentată.

Pentru mai multe detalii despre subiect, puteți vedea anunțul publicat pe Minecraft.net sau puteți viziona acest trailer.

No Comments

Add your comment