Call of Duty: Modern Warfare va beneficia de suport pentru Direct X Raytracing cu ajutorul plăcilor grafice NVIDIA GeForce RTX

Just another WordPress site

Call of Duty: Modern Warfare va beneficia de suport pentru Direct X Raytracing cu ajutorul plăcilor grafice NVIDIA GeForce RTX

Unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului va dispune de NVIDIA RTX pe PC

NVIDIA este începând de astăzi partenerul oficial a versiunii pentru PC a jocului Call of Duty®: Modern Warfare®, unul din cele mai așteptate titluri din 2019, care va fi lansat pe 25 octombrie.

NVIDIA lucrează cu dezvoltatorii de la Infinity Ward pentru a integra tehnologiile DirectX Raytracing (DXR) în timp real și NVIDIA® Adaptive shading în versiunea de PC a jocului Modern Warfare.

Call of Duty: Modern Warfare va seta noi standarde pentru gameri”, declară Matt Wuebbling, head of GeForce marketing la NVIDIA. “Echipa noastră de ingineri a lucrat îndeaproape cu Infinity Ward pentru a implementa tehnologiile NVIDIA RTX, care oferă efecte realiste și spectaculoase în Modern Warfare.”

Cel mai cunoscut joc al seriei Call of Duty va reveni cu o experiență nouă, recreată în totalitate. Lansat de Activision și dezvoltat de Infinity Ward, versiunea pentru PC a jocului Call of Duty: Modern Warfare se va lansa pe platforma Battle.net de la Blizzard. Modern Warfare dispune de o poveste superbă în modul single player, un multiplayer plin de acțiune și un mod nou de joc co-op.

“Am folosit plăcile grafice NVIDIA în munca noastră, fapt ce ne-a ajutat foarte mult în dezvoltarea versiunii pentru PC a jocului Modern Warfare,” declară Dave Stohl, co-studio head la Infinity Ward. “Am integrat caracteristicile tehnologiei RTX, precum ray tracing și adaptive shading fără prea mult efort. A fost o adiție grozavă la tehnologia noastră deja existentă și de-abia așteptăm ca fanii jocului să poată trăi experiența.”

Creatorii de conținut și dezvoltatorii de jocuri pot folosi efectele DXR pentru a randa conținutul în timp real, generând o grafică realistă. DXR folosește tehnologia scalabilă ray tracing și poate rula pe plăcile grafice NVIDIA cu arhitectura Turing, Volta și Pascal.

NVIDIA Adaptive Shading este o nouă tehnologie avansată de redare a umbrelor, care permite dezvoltatorilor de jocuri să îmbunătățească performanțele și să obțină o grafică fidelă în timp real, lucru imposibil până în acest moment. Ajustând rata în care porțiunile din ecran sunt umbrite, tehnologia reduce efortul depus de placa grafică, îmbunătățind astfel performanțele fără a deteriora calitatea imaginii.

Mai multe detalii despre Call of Duty: Modern Warfare cu ray tracing sunt disponibile aici: https://nvidianews.nvidia.com/news/call-of-duty-modern-warfare-to-support-directx-raytracing-on-pc-powered-by-nvidia-geforce-rtx

Noutățile NVIDIA

Mai multe informații sunt disponibile pe blogul NVIDIA și Facebook, Twitter, LinkedIn și Instagram în timp ce clipurile video se găsesc pe YouTube și imaginile pe Flickr.

Despre NVIDIA

Inventarea procesorului grafic (GPU) de către NVIDIA (NASDAQ: NVDA) în 1999 a favorizat dezvoltarea pieței de jocuri pentru PC, a redefinit grafica computerizată modernă și a revoluționat calculul paralel. Recent, deep learning-ul (învățarea automată) integrat în procesoarele grafice a alimentat AI-ul (inteligența artificială) modern – următoarea eră a tehnicii de calcul – în care GPU joacă rolul de creier al computerelor, al roboților și al vehiculelor autonome, capabile să perceapă și să înțeleagă lumea înconjurătoare. Mai multe informații la http://nvidianews.nvidia.com/

 

Anumite declarații din acest comunicat de presă includ, dar nu se limitează la, următoarele premise: Call of Duty: Modern Warfare va suporta DirectX Raytracing pe PC prin plăcile grafice GeForce RTX; Call of Duty: Modern Warfare este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului și va crea noi standarde pentru gameri începând din octombrie; beneficiile și impactul NVIDIA, Activision și Infinity Ward colaborează pentru lansarea Call of Duty Modern Warfare; beneficiile, impactul și performanțele DXR, tehnologiilor NVIDIA RTX și Adaptive Shading; NVIDIA este mândră să contribuie la lansarea acestui joc și munca depusă de de inginerii NVIDIA pentru a implementa tehnologiile NVIDIA în joc. Anticiparea datei de lansare pentru Call of Duty: Modern Warfare; caracteristiciile din Modern Warfare; Plăcile grafice NVIDIA ajută la dezvoltarea jocului: Modern Warfare; și NVIDIA Adaptive Shading permite dezvoltatorilor să îmbunătățească performanțele și să genereze o grafică fidelă, lucru imposibil până în ziua de azi, prin reducerea muncii pe care placa grafica trebuie să o depună reprezintă subiecte pentru viitor care sunt supuse riscurilor și incertitudinilor care ar putea cauza ca rezultatele să difere din punct de vedere material față de așteptări. Factori importanți care ar putea determina a rezultatele efective să difere din punct de vedere material includ: condiții economice globale; încredințarea terților pentru a produce, a asambla, a îmapcheta și a testa produsele noastre; impactul dezvoltării tehnologice și al competiției; dezvoltarea de noi produse și tehnologii sau îmbunătățiri ale produselor și tehnologiilor noastre existente; acceptarea de către piață a produselor noastre sau a produselor partenerilor noștri; defectele de producție, design sau software; schimbările preferințelor sau cererii consumatorilor; transformări ale interfețelor și standardelor industriei; pierderi neașteptate de performanță a produselor sau tehnologiilor noastre atunci când sunt integrate în sisteme; precum și alți factori detaliați din timp în timp în cele mai recente rapoarte NVIDIA despre Securities and Exchage Commission, sau SEC, inclusiv, dar nelimitându-se la, raportul său anual Form 10-K și raporturile trimestriale Form 10-Q. Copii ale rapoartelor completate cu SEC sunt postate pe website-ul companiei și NVIDIA le face disponibile gratuit. Aceste declarații despre viitor nu sunt garanții ale performanțelor viitoare și se referă numai la momentul actual și, exceptând rigorile legii, NVIDIA neagă orice obligație de a actualiza aceste declarații despre viitor pentru a reflecta evenimente sau circumstanțe viitoare.

© 2019 NVIDIA Corporation. Toate drepturile rezervate. NVIDIA, logo-ul NVIDIA, GeForce, GeForce RTX, NVIDIA Pascal, NVIDIA RTX, NVIDIA Turing și NVIDIA Volta sunt mărci comerciale sau mărci înregistrate ale NVIDIA Corporation în SUA și în alte țări. Alte nume de companie și produs pot fi mărci ale respectivelor companii cu care sunt asocialte. Caracteristicile, prețul, disponibilitatea și specificațiile sunt expuse schimbărilor neanunțate. ACTIVISION, CALL OF DUTY și MODERN WARFARE sunt mărci înregistrate ale Activision Publishing, INC.

 

 

 

No Comments

Add your comment