ALERTĂ MEDIA: Cooler-ul AMD Wraith Prism iluminat folosind tehnologia Razer Chroma

Just another WordPress site

ALERTĂ MEDIA: Cooler-ul AMD Wraith Prism iluminat folosind tehnologia Razer Chroma

Iluminarea cooler-ului AMD Wraith Prism se poate sincroniza cu restul componentelor folosind Chroma Connect

CINE:                     Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial și AMD, producătorul de tehnologii deosebit de performante în domeniul calculului, a graficii și a vizualizării.

CE:                          Cooler-ul AMD Wraith Prism cu iluminare RGB LED, inclus lângă procesoarele pentru PC-uri de tip desktop 3rd Gen AMD Ryzen™ 7 și 9, oferă suport complet pentru tehnologia Razer Chroma încă de la lansare. Profitând de inițiativa Razer Chroma Connect, noul cooler Wraith Prism va fi compatibil în întregime cu Razer Synapse 3, oferind posibilitatea unei iluminări personalizate și sincronizate cu perifericele, respectiv cu întregul sistem.*

Prin programul Razer Chroma Connect, utilizatorii pot să sincronizeze iluminarea cooler-ului Wraith Prism cu restul echipamentelor compatibile cu tehnologia Chroma. Ei pot alege din peste 16,8 milioane de culori ce pot fi afișate pe toate dispozitivele compatibile, dar și efecte de iluminare care încep pe tastatură și continuă în carcasa PC-ului, tehnologia oferind mai multe astfel de efecte RGB preprogramate. În cadrul jocurilor, iluminarea reactivă va îmbunătăți atmosfera oricărei sesiuni de gaming prin efectele de iluminare automate.

Programul Razer Chroma Connect este o inițiativă aflată în desfășurare de către Razer și mai mulți producători de hardware, care aduce iluminarea RGB sincronizată pentru o gamă largă de componente (module de memorie și plăci de bază), periferice (tastaturi și mouse-uri) și produse de iluminare ambientală. Lista de branduri compatibile cu Chroma Connect include MSI, ASRock, Thermaltake și Lian Li. Lista completă a producătorilor implicați poate fi găsit aici.

Cooler-ul Wraith Prism va fi inclus în cutia tuturor procesoarelor 3rd Gen AMD Ryzen 7 și Ryzen 9 pentru PC-uri de tip desktop:

AMD Ryzen 7 3700X

AMD Ryzen 7 3800X

AMD Ryzen 9 3900X

AMD Ryzen 9 3950X (va fi lansat în septembrie 2019)

Cooler-ul Wraith Prism se regăsește și în cutia procesorului AMD Ryzen 7 2700X

Pentru mai multe informații despre programul Razer Chroma Connect vizitați această pagină.

Pentru a descărca aplicația de iluminare pentru Wraith Prism vizitați această pagină.

Pentru a descărca aplicația Razer Synapse 3 vizitați această pagină.

* Utilizatorii trebuie să descarce aplicația AMD Wraith Control (disponibil aici) și să activeze opțiunea “Enable Chroma Connect”.

CÂND:                   Disponibil acum

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 60 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

No Comments

Add your comment