Cum sa porti rochii lungi de ocazie

Just another WordPress site

Cum sa porti rochii lungi de ocazie

Rochia lunga este considerata in imaginatia comuna drept cel mai elegant articol vestimentar. Aceasta este gandita si conceputa pentru a fi purtata la evenimentele speciale, organizate de regula seara. Desigur, astfel de rochii au, in general, un aspect diferit fata de cele purtate ziua. Rochia lunga aluneca intr-o clipa, este extrem de usoara si confortabila de purtat in toate anotimpurile, are multe stiluri diferite si iti permite sa ascunzi chiar si mici imperfectiuni. Si totusi, cum sa porti rochii dama lungi la ocazii cu succes? Urmeaza doar aceste sfaturi simple despre cum si cand sa porti o rochie lunga. Vom vedea impreuna impreuna cateva situatii pentru a o purta rochii si ce fel de rochie lunga poti alege in functie de evenimentul la care trebuie sa participi.

Purtarea unei rochii de ocazie lungi pentru o ceremonie poate fi dificila: sfatul este sa alegeti un model adecvat aspectului si stilului personal, precum si tipul de ceremonie la care trebuie sa participi. In cazul unei gale de seara, alegerea ideala este o rochie lunga din dantela sau matase, intr-o culoare statement precum verde smarald, albastru midnight, rosu aprins sau, cel mai simplu, negru. Opteaza pentru o rochie lunga, cu decolteu adanc sau o fanta larga pentru un eveniment cu adevarat special si combin-o cu bijuterii si accesorii statement.

O rochie lunga pretioasa pentru o nunta o poti purta exclusiv daca ceremonia are loc seara. Alege o rochie maxi decupata, stil imperiu, intr-o culoare pastelata precum roz prafuit sau gri perlat. O astfel de rochie va face orice silueta sa fie impecabila, datorita croiului care are darul de a ascunde cel mai bine imperfectiunile. Ai nevoie de o rochie lunga pentru o nunta pe plaja? Alege o rochie lunga cu model floral, foarte vaporoasa si in culori cat mai deschise. In general, la o nunta sau botez trebuie evitate nonculorile negru sau alb.

Unde poti comanda rochii lungi de ocazie create exact pe dimensiunile tale? Magazinul Posh Love are cele mai stilate modele, potrivite pentru orice eveniment si silueta. Intra pe www.poshlove.ro si alege-ti rochia de ocazie cu care sa intorci toate privirile.

No Comments

Add your comment