Pizza, paste si burger – bunatatile Presto Pizza

Just another WordPress site

Pizza, paste si burger – bunatatile Presto Pizza

 

Fie ca esti un fan al mancarurilor italienesti sau iti place fast food-ul american, la Presto Pizza le impaci pe amandoua, deoarece pizzeria deja renumita in Bucuresti ofera un meniu vast ce include pizza, burger, paste dar si deserturi.

Am descoperit Presto in primul an de studentie, cand era cel mai comod sa comand mancare la orele tarzii ale noptii. Initial, imi comandam pizza, insa dupa o perioada am vrut sa incerc si altceva. Asa ca m-am aventurat la meniul cu burger americani si nu am fost deloc dezamagit.

Pasiunea prin care Presto executa fiecare reteta, face ca localul sa fie un magnet pentru gurmanzii din Bucuresti, dar si pentru cei care doresc sa manance rapid ceva bun si sanatos.

De asemenea, tot de la Presto am mancat si cele mai bune paste din Bucuresti. Desi am calatorit de cateva ori in Italia, pot sa spun ca Presto face sosul de paste mai bine ca la Roma. Pizza este un aliment nemaipomenit. Originile sale sunt destul de vechi, iar unii ar spune chiar ca pizza a fost inventata prima data in Turcia si era facuta sub forma unei lipii cu condimente deasupra.

Insa, cui ii pasa de istoria pizzei, cand putem sa o savuram in fiecare zi de la Presto? Localul care iti livreaza fericire la orice ora a zilei, indiferent ca este sarbatoare sau nu. De fiecare data cand organizez o noapte alba cu prietenii, sunam la Presto Pizza si ne aprovizionam cu mancaruri delicioase. Presto iti ofera si posibilitatea de a-ti face propria pizza, folosind ce topping-uri doresti si ce tip de blat preferi. Asa servicii mai rar intr-o pizzerie, ca sa nu mai vorbesc despre personalul mereu prietenos si dornic ca sa te ajute. Presto nu reprezinta doar o pizzerie, ci un stil de viata hranitor si gustos!

No Comments

Add your comment