HUAWEI WATCH GT 3 – un ceas inteligent care se potrivește fiecărui stil

Just another WordPress site

HUAWEI WATCH GT 3 – un ceas inteligent care se potrivește fiecărui stil

Utilizatorii pot combina cu ușurință ceasul inteligent și curelele cu orice ținută

București, 3 decembrie 2021 – Huawei Consumer Business Group a deschis de curând lista de precomenzi pentru smartwatch-ul HUAWEI WATCH GT 3, un produs ce impresionează prin design și estetică elegantă, care amintește de ceasurile tradiționale, oferind în același timp funcții performante pentru monitorizarea sănătății și a sportului. Noile ceasuri WATCH GT 3 sunt disponibile în 4 modele, pe www.huaweistore.ro și în rețelele de retail partenere la prețuri recomandate de vânzare cuprinse între 1.499 lei, pentru varianta de 46 mm și 1.199 lei, pentru cea de 42 mm, diferențele fiind generate și de tipul de curea aleasă. Până pe data de 7 decembrie, ceasul poate fi achiziționat în bundle, alături de o pereche de căști FreeBuds 4i.

HUAWEI WATCH GT 3

Dispozitivele portabile au devenit un element important al stilului utilizatorilor. Cu toate acestea, sunt puține smartwatch-uri care pot fi personalizate și adaptate corespunzător oricărei ținute. Având în vedere acest lucru, Huawei a dezvoltat cel mai recent model de ceas, HUAWEI WATCH GT 3, care nu numai că are multe funcții avansate, dar oferă și numeroase opțiuni de personalizare. Indiferent de ocazie, HUAWEI WATCH GT 3 va funcționa excelent nu doar ca asistent inteligent, ci și ca accesoriu pentru ținute.

HUAWEI WATCH GT 3 (2)

Utilizatorii schimbă ținutele și accesoriile în funcție de zi și de starea de spirit, deci nu este de mirare că aceștia își doresc ca smartwatch-ul lor să fie un accesoriu versatil, care să-i ajute să-și exprime personalitatea în orice ocazie. Astfel, pot alege HUAWEI WATCH GT 3 cu cadran de 46 mm sau versiunea mai delicată de 42 mm. Un lucru este sigur – cu un nou smartwatch din familia Huawei, potrivirea smartwatch-ului la stilul vestimentar este extrem de ușoară și plăcută, iar cu o gamă largă de fețe de ceas și curele interschimbabile disponibile, HUAWEI WATCH GT 3 se va potrivi în orice situație. Utilizatorii au la dispoziție și o varietate de curele din care pot alege ce culoare li se potrivește mai bine.

HUAWEI WATCH GT3 precomandă

Aspect elegant inspirat de ceasurile clasice

Până acum, smartwatch-urile erau considerate în primul rând un accesoriu pentru monitorizarea sănătății și a activității fizice. Acum, utilizatorii se așteaptă ca ceasurile inteligente să aibă nu numai o gamă largă de funcții, ci să fie și un accesoriu elegant, care completează aspectul lor. Noul HUAWEI WATCH GT 3 este perfect pentru acest rol.

Indiferent de tendințele actuale, utilizatorii optează pentru accesorii atemporale de calitate, care subliniază personalitatea lor. Pentru a avea o ținută bine pusă la punct, trebuie alese accesoriile perfecte astfel încât aceștia să iasă în evidență. Cu siguranță, cel mai recent smartwatch, Huawei care combină materialele premium și funcțiile inteligente este o alegere bună. Ceasul WATACH GT 3 vine în versiunea îndrăzneață de 46 mm, cu design clasic rotunjit, asemănător ceasurilor tradiționale, în timp ce cel de 42 mm încorporează delicatețea în design-ul său. Indiferent de opțiunea aleasă, ceasul se potrivește perfect cu tendințele actuale

Alegerea stilului cu gama larga de curele

Fiecare ocazie necesită un aspect diferit, iar o selecție de curele într-o varietate de materiale și stiluri face alegerea ușoară. Utilizatorii pot alege curele pentru WATCH GT 3 în funcție de aspectul pe care îl doresc, elegant, business casual sau sportiv.

De exemplu, o curea din oțel inoxidabil, cu o formă netedă datorată lustruirii de aproape 300 de ori,  poate fi perfectă pentru o întâlnire de afaceri sau o ieșire de seară. În plus, datorită butonului de pe spate, poate fi ajustată cu ușurință dimensiunea, iar catarama specială tip fluture asigură că smartwatch-ul se potrivește perfect încheieturii. De asemenea, o alternativă ar putea fi o curea din piele din piele de vițel, de înaltă calitate, cu o textură moale și naturală.

Accesoriile aurii adaugă o eleganță atemporală oricărui stil, fie că este vorba despre o rochie clasică neagră, un blazer alb sau un pulover roșu. Având în vedere acest lucru, cureaua milaneză a fost proiectată exclusiv pentru versiunea HUAWEI WATCH GT 3 de 42 mm. Procesul unic de tricotat și lustruirea plasei din oțel inoxidabil fac ca această curea să pară ca și cum ar proveni dintr-un atelier meșteșugăresc. Designul său sofisticat va face aspectul mai elegant indiferent de ținută.

 

Utilizatorii se pot simți confortabil în timp ce arată bine

Dacă preferă un stil mai minimalist, cureaua din fluoroelastomer este perfecta pentru ținutele monocromatice sau sportive. Aceasta este o alegere bună, care nu este doar confortabilă, moale și durabilă, ci și impermeabilă și rezistentă la transpirație, ceea ce o face perfectă pentru înot, de exemplu, în timp ce cureaua țesută din nailon este ideală pentru un look de zi cu zi. Lungimea acesteia este reglabilă pentru o experiență de purtare mai confortabilă.

 

Ceas inteligent și unic

Curelele nu sunt singura modalitate prin care utilizatorii pot personaliza ceasul. Există peste 10.000 de teme de fețe pentru ceas disponibile pentru descărcare, inclusiv cele cu stil îndrăzneț, design minimalist sau simplu, cu un aspect foarte funcțional. Cu o selecție uriașă de fețe de ceas disponibile, aceștia pot personaliza și mai mult ceasul HUAWEI WATCH GT 3 pentru a se potrivi oricărui stil. Indiferent dacă smartphone-ul rulează Android sau iOS, HUAWEI WACTH GT 3 se poate sincroniza cu ușurință cu orice smartphone sau poate funcționa independent.

Noul ceas inteligent din familia Huawei nu este doar asistentul zilnic care face viața mai ușoară și ajută în ceea ce privește grija față de sănătate, ci și un accesoriu stilat care se poate adapta oricărei situații. Cu noul HUAWEI WATCH GT 3, utilizatorii pot alege stilul care îi face să fie ei înșiși.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

No Comments

Add your comment