BUCUREȘTI MALL – VITAN RECREEAZĂ LUMEA COPIILOR

Just another WordPress site

BUCUREȘTI MALL – VITAN RECREEAZĂ LUMEA COPIILOR

  • Acces gratuit la caruselul emblematic;
  • Workshop Playmobil organizat în parteneriat cu Diverta și discounturi de 20% la produsele Playmobil;
  • Atelier de desenat și modelat baloane;
  • Promoții la magazinele pentru copii*;
  • Vouchere de 100 lei, valabile în magazinele pentru copii**.

 

București, 27 Mai 2022 – De 1 iunie, București Mall – Vitan dă startul distracției și recreează lumea copiilor cu workshopuri, evenimente și promoții speciale, dedicate celor mici, dar și părinților,  pentru a sărbători „Ziua Copilului” într-un mod memorabil.

Copiii sunt așteptați să pășească în caruselul emblematic din București Mall-Vitan, singurul carusel din interiorul unui centru comercial, care va funcționa în intervalul 12:00 – 20:00, și să se distreze în voie.

Tot în zona caruselului, în intervalul orar 12:00 – 20:00, se va desfășura și workshop-ul Playmobil, organizat în parteneriat cu Diverta. Aici, cei mici sunt încurajați să dea frâu liber imaginației și creativității și să construiască povești minunate cu piesele Playmobil puse la dispoziție. În plus, librăria Diverta va oferi un discount de 20% la achiziția produselor Playmobil în ziua respectivă, pentru ca cei mici să continue distracția și la ei acasă.

Animale, flori sau inimioare, toate vor prinde formă din baloane, modelate de animatorul de la carusel, care vor transpune astfel copiii într-o lume de basm. Culoarea este de nelipsit când vine vorba de copilărie, iar cei mici sunt invitați să se alăture unui atelier de desen și să coloreze în voie planșe special create pentru ei.

IUNIE-online_1080x1080-RO

Din mall nu lipsesc nici reducerile de sezon din cadrul magazinelor partenere, care vor avea promoții și oferte speciale* pentru o gamă largă și diversă de articole destinate copiilor.

Surprizele nu se opresc aici! Începând cu 1 iunie, vizitatorii se pot bucura de o campanie comercială cu vouchere de 100 lei valabile în magazinele pentru copii. La cumpărături de minimum 300 de lei, pe cel mult două bonuri fiscale, din magazinele din mall, respectiv 1,000 de lei din Media Galaxy, pe un singur bon fiscal, cumpărătorii vor primi garantat, în limita stocului disponibil, un voucher în valoare de 100 de lei**, care poate fi folosit în magazinele partenere dedicate copiilor.

Se anunță așadar o zi plină de evenimente și de surprize pentru cei care plănuiesc să ajungă în București Mall-Vitan.

 

*Informații complete despre perioada și condițiile de valabilitate ale promoțiilor puteți afla direct în magazinele din București Mall – Vitan.

**Detalii în Regulamentul campaniei, disponibil începând cu 1 iunie la Infodesk sau pe www.bucurestimall.ro.

DESPRE BUCUREȘTI MALL – VITAN

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc în exclusivitate magazinele CALVIN KLEIN JEANS, Tommy Hilfiger Accessories, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant a la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Cel mai nou magazin inaugurat în București Mall Vitan este Bebe Tei, magazin pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde  peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

No Comments

Add your comment