Prezentarea viziunii din spatele Samsung Bespoke Home 2022

Just another WordPress site

Prezentarea viziunii din spatele Samsung Bespoke Home 2022

București, România – 8 iunie 2022 – În ultimii 2 ani, pe măsură ce o parte importantă a vieții s-a mutat spre zona locuinței, conceptul de petrecere a timpului acasă s-a schimbat semnificativ. În consecință, electrocasnicele au evoluat, de asemenea, de la simple produse la adevărați parteneri ai stilului și rutinelor de viață ale utilizatorilor.

Potrivit unui sondaj recent privind motivul achiziționării de electrocasnice în 2022, peste 60% dintre respondenții categoriilor de vârstă Millennial și Gen Z au remarcat faptul că cea mai recentă achiziție majoră a unui electrocasnic a fost determinată de alte nevoi decât simpla înlocuire a unui produs stricat. Această cifră a crescut cu 10% doar în ultimii trei ani, indicând faptul că aparatele electrocasnice trebuie să depășească simpla funcționalitate și ar trebui să ofere o valoare reală, practică, care se bazează pe nevoile și experiențele proprii ale consumatorilor în timpul utilizării produsului. De aceea, Samsung extinde acum oferta de produse Bespoke, invitând cât mai mulți consumatori să facă parte din experiența Bespoke Home.

JaeSeung Lee President

Odată cu introducerea conceptului Bespoke în 2019, divizia de electrocasnice Samsung a inaugurat o eră cu totul nouă a electrocasnicelor personalizate, care depășesc paradigmele convenționale ce predominau anterior în industrie. În loc să se concentreze doar pe tehnologie și funcționalitate, filozofia Bespoke încorporează în produs, de asemenea, diferitele nevoi, preferințe și stiluri de viață ale clienților, împingând industria să evolueze la următorul nivel. În urma răspunsurilor pozitive pe care Samsung le-a primit după evenimentul inaugural Bespoke Home de anul trecut, anul acesta compania se va baza în continuare pe componenta de design și va aduce și mai multă valoare consumatorilor prin produsele sale din categoria de electrocasnice.

Conceptul din spatele viziunii Bespoke Home 2022

La Bespoke Home 2021, am dezvăluit o viziune și o gamă personalizată de produse care le permit utilizatorilor să se bucure cu adevărat de experiența de acasă în întreaga lor casă. De atunci, electrocasnicele Bespoke au devenit disponibile pe 50 de piețe din întreaga lume și au primit mai multe premii de design în cadrul CES Innovation, iF Design și IDEA 2021. Aproape 2 milioane de frigidere Bespoke au fost vândute în întreaga lume de la lansare, în timp ce două din trei frigidere Samsung vândute în Coreea au fost modele Bespoke.

Inovațiile din 2021 au condus la evoluția viziunii noastre privind ediția Bespoke Home 2022, care poate fi rezumată în trei elemente cheie: extinderea spațiului, extinderea experienței și extinderea timpului. Aceste trei idei transformatoare se află în centrul experienței Bespoke Home 2022, experiență gândită special pentru a ajuta utilizatorii să se bucure cu adevărat de viața de acasă într-un mod care depășește experiențele convenționale cu electrocasnicele.

Crearea de spații personalizate printr-o gamă diversă

Etosul design-ului Bespoke a fost gândit special pentru a-i ajuta pe utilizatori să-și creeze locuințe personalizate care să reflecte cu adevărat gusturile și estetica lor, până la finalitatea furnizării de experiențe îmbunătățite de acasă.

Pe măsură ce extindem posibilitățile acestor experiențe, viziunea noastră denumită Extinderea Spațiului va face ca electrocasnicele Bespoke să devină disponibile în peste 20 de categorii de produse în toată casa. Scopul este acela de a oferi soluții mai flexibile și mai convenabile pentru acasă, care pot satisface nevoile în schimbare ale utilizatorilor noștri în întreaga casă.

Pe lângă faptul că oferă utilizatorilor produse cu totul noi și funcții îmbunătățite, gama Bespoke Home 2022 oferă și o serie variată de opțiuni de culoare și design, astfel încât utilizatorii să aibă moduri noi și diferite de a-și exprima preferințele în plină evoluție, precum și mai multe opțiuni pentru decorarea casei.

În plus, introducem o nouă gamă de electrocasnice de bucătărie în familia Bespoke, Infinite Line, pentru experiențe premium cu aparate electrocasnice care oferă valoare atemporală și sunt capabile să se potrivească perfect cu modul personal în care utilizatorii operează propria lor bucătărie.

Conectivitatea în centrul oricărei inovații

Tipul de experiențe pe care utilizatorii le așteaptă de la propriile aparate de uz casnic s-a schimbat de-a lungul timpului. Al doilea aspect al viziunii noastre Bespoke Home 2022, Extinderea Experienței, se referă nu doar la extinderea capabilităților produselor Bespoke 2022, ci și la tipul de experiențe convenabile, inteligente și conectate de acasă datorită introducerii SmartThings Home Life.

SmartThings Home Life oferă un control centralizat asupra electrocasnicelor Bespoke prin intermediul a șase servicii SmartThings cheie pentru gestionarea zilnică a gospodăriei: Gătit, Energie, Îngrijire Îmbrăcăminte, Îngrijire Animale de Companie, Îngrijire Aer și Îngrijire la Domiciliu. Consumatorii pot utiliza serviciul în funcție de propriile preferințe pe diferitele lor dispozitive Samsung, precum smartphone-uri, tablete și frigidere Family Hub.

SmartThings Home Life a fost proiectat pentru a maximiza sinergia dintre electrocasnice atunci când se desfășoară activitățile zilnice, iar data de lansare a acestui serviciu integrat este programată să fie dezvăluită la evenimentul Bespoke Home 2022.

În cele din urmă, noi, cei de la Samsung, sperăm să le oferim utilizatorilor de pretutindeni posibilitatea de a se concentra mai puțin pe sarcinile casnice zilnice și mai mult pe a trăi pe deplin fiecare moment.

Experiențe de produse durabile și activități ecologice

În cele din urmă, Extinderea Timpului este o parte a viziunii noastre care se referă la „sustenabilitatea de zi cu zi”, pe care Samsung a prezentat-o ​​la CES 2022. Facem eforturi pentru a pune sustenabilitatea în centrul a tot ceea ce facem și construim sustenabilitatea și inovația ecologică în fiecare aspect al ciclului de viață al produsului – de la producție și livrare până la utilizarea și eliminarea produsului – astfel încât consumatorii să poată trăi o viață mai durabilă prin intermediul experiențelor cu produsele Bespoke.

Inovațiile din etapa de dezvoltare a produsului ajută la reducerea deșeurilor și la obținerea unei creșteri continue a ratelor de reciclare a deșeurilor. Reducerea manualelor din hârtie și utilizarea ambalajelor ecologice în faza de livrare le permite utilizatorilor să-și reutilizeze ambalajele reciclate. În faza de utilizare a produsului, tehnologiile noastre de economisire a energiei, precum Compresorul Digital Inverter pentru frigidere și tehnologia EcoBubble pentru mașini de spălat, reduc consumul de energie cu 67%, respectiv 53%. Serviciul nostru extins SmartThings Energy ajută, de asemenea, utilizatorii să se bucure de o utilizare mai ecologică a produsului.

În plus, Samsung este încântat să anunțe faptul că oferă garanții extinse pe piețele majore pentru anumite componente de bază ale electrocasnicelor. Compania a înțeles că durabilitatea în timp a produselor contribuie la diminuarea nevoii de înlocuire a acestora, așa că intenționează să continue dezvoltarea de electrocasnice la fel de frumoase din punct de vedere estetic, dar tot pe atât de fiabile și durabile, pentru a face din sustenabilitate o parte cheie a experienței de zi cu zi a utilizatorului. Mergând dincolo de 2022, Samsung va continua să depună eforturi pentru a-și atinge viziunea și obiectivele de sustenabilitate.

La Samsung, aparatele electrocasnice nu sunt doar părți vitale ale caselor noastre, ci și ale vieții și rutinelor noastre de zi cu zi. În calitate de marcă globală de electrocasnice, Samsung va continua să-și dezvolte produsele, serviciile și inovațiile pentru a oferi utilizatorilor design și funcționalități personalizabile, extinderea posibilităților în viața utilizatorilor și, mai presus de toate, experiențe durabile de produs de la început până la sfârșit.

Având în vedere faptul că noua gamă își va avea debutul în cadrul Bespoke Home 2022, Samsung face următorul pas spre realizarea viziunii sale durabile pentru o casă Bespoke Home conectată, care să răspundă stilului de viață, nevoilor și obiectivelor fiecărui utilizator.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem modul în care utilizatorii își pot extinde posibilitățile de acasă cu Bespoke Home anul acesta.

De JaeSeung Lee

Președinte  & Director Electrocasnice Digitale, Samsung Electronics

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

No Comments

Add your comment