Nu risca afacerea din cauza rozatoarelor

Just another WordPress site

Nu risca afacerea din cauza rozatoarelor

Am deschis, acum un an, un depozit de alimente intr-o comuna din Romania. Aici oamenii puteau sa cumpere en-gross si en-detail. Este o afacere profitabila, mai ales pentru cei care au magazine generale in satele din apropiere. Acestia nu mai sunt nevoiti sa faca drumuri periodice in oras si pot sa economiseasca o gramada de bani. Asa ca, acum au aprovizionarea mult mai aproape.

Totul a mers excelent, pana acum o luna. Desi este un depozit dotat cu tot ce trebuie pentru pastrarea alimentelor, in cele mai bune conditii, fiind totusi o zona rurala, nu mi-am dat seama ca din cauza unui depozit de cereale care se afla in zona, as fi putut sa am si eu probleme. Se stie ca cerealele atrag rozatoarele. Asta s-a intamplat si cu depozitul de langa afacerea mea. Cum nimeni nu a spus nimic si nu a luat nicio masura, invazia de rozatoare s-a extins pana la mine. Asa ca, intr-o zi, am gasit urme de rozatoare in depozit si cateva baxuri de malai roase. Am crezut ca o sa cad din picioare.

Am alertat imediat personalul si am inchis depozitul. Toata marfa afectata a fost imediat aruncata si am inceput inspectia. Din fericire, doar aripa cu malai si alte produse de gen era afectata insa pentru mine era o paguma imensa. Am izolat imedita zona si in clipa doi am inceput sa caut firme deratizare.

Asa am descoprit una din firmele de top ale Romaniei in acest domeniu. Este vorba despre Compania DDD specializata in deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Aceasta firma a avut colaborari cu cele mai mari companii si institutii de stat din tara. Au metode inedite de deratizare aceasta putatnd fi chimica dar si ecologica. Puteti afla preturi servicii deratizare direct de pe site. Am optat pentru deratizarea ecologica pentru ca, din fericire, infestatia nu era atat de mare in depozitul meu si nu puteam sa risc sa poluez mediul in care urma sa tin iar alimente. In cateva ore am scapat de rozatoare. Am recomandat si vecinului meu, cu depozitul de cereale, Compania DDD, deoarece este important sa nu puna sanatatea consumatorilor in pericol si sa nu isi piarda afacerea.

No Comments

Add your comment