Cand toata lumea iti intoarce spatele, un credit rapid te salveaza

Just another WordPress site

Cand toata lumea iti intoarce spatele, un credit rapid te salveaza

Acum ceva timp am avut de rezolvat o situatie neprevazuta. Avem nevoie de o suma de bani, nu prea mare, pentru a rezolva o probelma cu niste acte urgente. Vorbisem cu notarul, acesta imi spusese onorariul si ma programase peste trei zile. Eram cu vreo doua saptamani inainte de salariu si, ca niciodata, ramasesem fara niciun ban in casa. Cred ca tuturor ni se intampla asta, din cand in cand. Am sunat niste prieteni dar nici ei nu au avut. Sora mea nici nu a vrut sa auda si mi-a spus ca, altadata, sa pun bani deoparte pentru astfel de situatii. Eram chiar disperata pentru ca nu stiam cine ma poate ajuta. Mi-am luat o zi libera de la job si am mers, a doua zi, la prima ora, la o banca dar si aici m-am lovit de un refuz categoric. Aveam doar 3 luni vechime la actualul loc de munca si nu puteam sa fac credit decat dupa minim 6 luni. Eram intr-o situatie de nedescris.

Cat timp vorbeam eu cu ofiterul de la banca, o doamna, care venise sa plateasca niste facturi, a auzit, fara sa vrea, discutia si a vazut ca eram chiar agitata. Dupa ce m-am ridicat de pe scaun, mi-a facut semn sa vin langa ea. Mi-a spus ca si ea a patit exact ceea ce patisem si eu si a gasit o rezolvare. Mi-a zis ca a aplicat pentru un credit rapid la credipanalasalariulmeu.ro. A spus ca in 24 de ore a avut banii necesari si si-a rezolvat problema.

Am fugit, intr-un suflet, pana acasa si am intrat pe internet. Nu am avut nevoie decat de buletin si am aplicat pentru un credit pana la salariu. Dupa o ora, am fost sunata si mi s-a confirmat aprobarea creditului. Nu mi-a venit sa cred ca totul fusese atat de rapid, fara acte si fara vechime la locul de munca. A doua zi am avut banii si am reusit sa imi rezolv problema.

Acum, nu imi mai fac griji pentru ca stiu ca pot apela oricand la o institutie financiara nebancara si ca aceasta nu imi va intoarce spatele.

No Comments

Add your comment