Cum sa decorati bradul de Craciun

Just another WordPress site

Cum sa decorati bradul de Craciun

Vi s-a intamplat vreodata sa mergeti pe strada si sa zariti, prin ferestrele caselor sau ale apartamentelor, brazii de Craciun? Cu siguranta, raspunsul e da. Mie una mi s-a intamplat si nu pot sa nu recunosc ca nu m-am uitat. Si parca imi doream sa intru in casa aceea si sa vad cum e decorat, ce lumini si globuri au folosit, ca sa “fur” si eu putin din ideile altor oameni.

Decorarea bradului de Craciun este una din traditiile ce ramane de neclinitit in sanul familiior din Romania. Mai nou, bradul de Craciun se decoreaza cu ornamente speciale ce aduc aminte de acele obiecte hand made si au acel aer “natural”, cu parfum de zapada. Daca inca nu stiti cum si cu ce veti decora bradul in acest an, va sfatuiesc sa intrati pe site-ul nobilacasa.ro. Aici veti avea o gama extrem de diversificata de decoratiuni specifice acestei sarbatori minunate. Preturile sunt foarte bune si articolele de calitate.

De exemplu, pentru bradul din acest an trebuie sa alegeti, in primul rand, niste lumini inedite. Dupa aceea, cautati niste ghirlande simple si, de preferat, toate in aceeasi culoare. Cat despre obiectele de decorat in sine, mergeti anul acesta pe alb, auriu si rosu. Si aici intervine nobilacasa.ro unde puteti gasi astfel de obiecte. Iata cateva exemple:

  1. Decoratiuni de agatat Christmas Owl ce par a fi facute hand made. Acestea au si insertii aurii, cu putin rosu, culoarea specifica de Craciun.
  2. Decoratiuni de agatat My Christmas Tree ce sunt clopotei amuzanti, extrem de frumosi.
  3. Decoratiuni de agatat Brad Gingerbread, in forma de bradut de turta dulce, cu alb si auriu.
  4. Decoratiuni de agatat Brad White Shine, un alt bradut, alb, foarte rafinat.
  5. Decoratiuni de Agatat casa cu Led White Shine.

Acestea sunt doar cateva exemple de decoratiuni pentru brad pe care le puteti achizitiona pe site-ul nobilacasa.ro sau din unul din magazinele aflate in orase precum Timisoara la Iulius Mall ori Brasov la Coresi Shopping Center. Lista completa cu magazine o puteti gasi pe site. Mai mult, urmeaza sa se deschida un nou magazin la Satu Mare.

Asadar, anul acesta decorati cu stil bradul de Craciun cu nobilacasa.ro

No Comments

Add your comment