Vârful de gama Philips OLED+ 903, dotat cu sistem de sunet Bowers & Wilkins, este disponibil în România

Just another WordPress site

Vârful de gama Philips OLED+ 903, dotat cu sistem de sunet Bowers & Wilkins, este disponibil în România

OLED+ 903 – disponibil în variantele de 55 și 65 de inchi – va redefini standardul de performanță al televizorului oferind o combinație de calitate a imaginii și a sunetului nemaiîntâlnit pe piață până acum

  • Sistem de sunet reproiectat și modernizat – Sound by Bowers & Wilkins
  • Tehnologia OLED 2018 îmbunătățește cu 10% luminozitatea maximă până la 1000 de niți
  • Noul model este dotat cu a doua generație a procesorului de imagine P5 Perfect Picture Engine
  • Noua funcție Perfect Natural Reality oferă performanțe HDR conținutului SDR
  • HDR10+ oferă contrast optimizat, cadru cu cadru
  • Tehnologia Ambilight pe trei laturi se îmbină perfect cu ecranul fără ramă OLED
  • Android TV propulsat de un procesor Quad Core
  • Funcția Google Assistant va fi disponibilă odată cu update-ul la Android TV 8 Oreo
  • Funcția Works with Amazon Alexa va fi disponibilă după update-ul la Android TV 8 Oreo
  • Ambilight pe trei laturi care se conectează fără probleme cu ecranul OLED
  • Televizorul OLED+ 903 a primit distincția Home Theatre TV 2018 EISA Award
  • Televizorul OLED+ 903 a primit distincția 2018 IF Product Design

Imagini Excepționale

Noul televizor se bucură de beneficiile celei mai recente tehnologii OLED care funcționează în combinație cu a doua generație a procesorului de imagine Philips P5 Perfect Engine, și cu sistemul unic Ambilight pe 3 laturi, pentru a crea un produs vârf de gamă care oferă o nouă referință a calității imaginii TV.

Noua tehnologie OLED include cel mai nou panou OLED 2018, capabil să ofere un nivel de luminozitate de 1000 de niți, cu 10% mai mare în comparație cu modelele 2017.

Nivelul înalt de luminozitate și tradiționalul nivel de “negru infinit” OLED oferă un contrast cu adevărat excepțional și reprezintă cheia deblocării întregului potențial al conținutului HDR. TP Vision a devenit, de asemenea, al treilea producător care se alătură alianței HDR10+ și OLED+ 903 este unul dintre primele modele de la Philips care oferă performanțe HDR+.

Cu toate acestea, în viitorul apropiat, marea majoritate a conținutului va rămâne, probabil, mai degrabă SDR decât HDR, rațiune care stă la baza dezvoltării de către Philips a unei noi tehnologii exclusive: Perfect Natural Reality.

A doua generație a procesorului P5 include noua tehnologie Perfect Natural Reality de îmbunătățire a contrastului. Aceasta folosește un nou algoritm de contrast avansat și inteligent în combinație cu sistemele locale și globale de îmbunătățire a contrastului deja oferite de procesorul P5.

Tehnologia Perfect Natural Reality calculează continuu cum să îmbunătățească calitatea sursei video, luminozitatea, claritatea și contrastul pentru a da conținutului SDR calitatea și impactul conținutului HDR. Sistemul afișează cu succes detaliile fine pierdute de modelele concurente – chiar și modelele OLED – și creează imagini mult mai realiste cu o impresie de adâncime mult mai pronunțată.

Sunet excepțional

OLED+903 se bazează pe sistemul audio excelent al OLED 803, folosind ingineria Bowers&Wilkins și tehnologia brevetată pentru a duce sunetul TV la un nivel de neegalat.

Sistemul de sunet prezintă noi difuzoare Bowers&Wilkins, montate în carcase dedicate, mai mari și mai rigide.

Carcasa basului din spate are o unitate de acționare cu frecvență joasă mai mare, cu radiatoare pasive mai mari. Toate sunt montate într-o incintă mai mare, cu un volum interior crescut și nervuri suplimentare pentru rigidizarea structurii.

DIfuzoarele pentru frecvențe înalte și medii sunt acum orientate spre față și nu în jos. De asemenea, acestea sunt montate în carcase rigide noi. Tweeterele cu membrană moale și difuzoarele de medii cu membrană din hârtie de la OLED 803 au fost înlocuite cu tweetere de 19 mm din titan și difuzoare de medii cu membrană din fibră de sticlă, ambele montate în propriile lor incinte închise în interiorul carcasei comune.

Bower și Wilkins au ajutat și la optimizarea funcționalității DSP a OLED+903, în timp ce amplificarea și puterea totală au rămas la valoarea impresionantă de 50 de Wați.

Rezultatul este un televizor care respectă principiul “True Sound” al companiei Bowers & Wilkins. Distorsiunea a fost redusă, în timp ce claritatea dialogului, scara și separarea scenei sonore, au fost mărite considerabil.

Performanța basului a crescut semnificativ, dar rămâne precisă, oferind un adevărat impact filmelor, dar, de asemenea, permițând OLED+903 să ofere și o redare muzicală excelentă.

Design încântător

OLED+ 903 are un design minimalist, cu o ramă super-îngustă și un finisaj metalic completat de două picioare înguste de metal, amplasate sub ecran și poziționte la un unghi drept față de acesta – cu branding Philips pe piciorul stâng și branding Bowers & Wilkins pe cel din dreapta.

Difuzoarele din partea frontală sunt montante în bara de sunet de sub ecran, integrată în rama de jos a televizorului. Suprafața este acoperită cu un material textil gri-închis, transparent acustic, de înaltă calitate, produs special de compania Kvadrat – liderul pieței daneze în industria textilelor.

Ecranul extrem de subțire permite o îmbinare perfectă cu tehnologia Ambilight, oferind o experiență extrem de captivantă grație culorilor vibrante și a raportului uriaș de contrast.

Dotat cu sistemul de operare Android TV TM , OLED+ 903 dispune de un procesor quad core ultra-rapid și memorie de stocare de 16 GB, expandabilă. Televizorul va porni cu sistemul de operare Android TV 7 Nougat, însă în viitorul apropiat va fi disponibil upgrade-ul la Android TV 8 Oreo, cu o nouă interfață UI și Google Assistant, funcție care permite utilizatorilor să își controleze dispozitivele inteligente din casă cu ajutorul microfonului integrat în telecomanda televizorului. În plus, noul software va face posibilă controlarea televizorului cu ajutorul dispozitivelor Amazon Alexa.

Philips OLED+903 de 55 de inchi (55OLED903) este disponibil la prețul recomandat de 14.999 lei, iar OLED+903 de 65 de inchi (65OLED903) va fi disponibil în România începând cu luna decembrie.

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie în domeniul produselor electronice de consum pe segmentul divertismentului digital audio-vizual, la nivel mondial. TP Vision se axează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea televizoarelor (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India şi anumite ţări din regiunea Asia-Pacific) și produselor audio Philips (în întreaga lume). Realizăm acestea prin îmbinarea experienţei noastre în design şi moştenirii Philips în inovaţie TV cu excelenţa operaţională, flexibilitatea şi viteza tehnologiei TPV. Toate aceste atuuri ne permit să aducem pe piaţă televizoare de înaltă calitate: inteligente şi uşor de utilizat, cu un design sofisticat. Credem în produse care oferă consumatorilor o experienţă audio-vizuală superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este lider global pe piaţa de ospitalitate. TP Vision este deținătorul exclusiv al licenței de brand pentru televizoarele Philips pentru ţările menţionate mai sus și pentru produsele audio Philips la nivel global. TP Vision are aproape 2.000 de angajaţi în mai multe zone de pe glob şi este deţinută 100% de TPV, producător mondial de top de monitoare şi TV LCD, care produce, vinde şi comercializează televizoarele Philips în China. De-a lungul anilor, TPV a reuşit să-şi stimuleze dezvoltarea profitând de economiile de scară şi competenţele sale principale în cercetare şi dezvoltare, producţie, eficienţă logistică şi calitate.

No Comments

Add your comment