Jocurile de logica – preferatele mele

Just another WordPress site

Jocurile de logica – preferatele mele

Nu stiu despre voi, dar eu sunt un impatimit al jocurilor logice, in special jocuri logice cu mahjong. Am descoperit acest joc atunci cand aveam doar 13 ani (pe un calculator vechi) si de atunci il joc constant, atunci cand vreau sa imi omor timpul in mod creativ (daca pot sa spun asa). Din fericire, internetul este plin de astfel de jocuri si eu nu pot decat sa ma bucur, pentru ca nu am cum sa ma plictisesc vreodata de acest joc (exista o gramada de versiuni ale acestuia). De regula, joc mahjong in pauzele de la serviciu sau acasa, cand afara ploua si eu nu am altceva mai bun de facut, decat sa pierd vremea.

Jocurile de logica sunt recomandarea mea numarul unu, pentru ca iti stimuleaza putin gandirea si o pun in functiune – o ajuta sa gandeasca logic unele lucruri, iar acest lucru iti tine creierul antrenat. Personal, consider ca jocurile logice online (pentru ca acum toti ne indreptam mai mult spre online) sunt potrivite atat pentru adulti, cat si pentru copii. Am intalnit, personal, copii foarte pasionati de mahjong si de alte jocuri logice si am ramas placut surprins de alegerea lor (majoritatea copiilor nu au rabdare sa joace astfel de jocuri).

Daca si tu vrei sa incerci, joaca mahjong pe Hepy.ro – este adevarat ca site-ul are jocuri pentru copii, dar pentru mine acest joc de logica nu are varsta. In plus, este un mod foarte distractiv de a petrece timpul online. Sau poate asta o gandesc eu, persoana care isi doreste, din cand in cand, sa redevina copil (macar pentru un joc de mahjong). Daca nu ai mai jucat niciodata acest joc, atunci nu stii ce pierzi! Crede-ma, iti pune mintea si memoria la contributie, la modul cel mai fain. Mai pe scurt: merita sa-i dai o sansa!

Eu mereu o sa joc mahjong, chiar daca joc doar online. Ce este mahjong? Un joc cu piese asemanatoare celor de scrable, remi sau ceva asemanator. Dar nu divulg mai mult de atat, pentru ca risc sa stric tot farmecul acestui joc. Daca nu va placa, e ok, pana la urma suntem oameni si avem gusturi diferite (care, apropo, nu se discuta), dar macar merita o sansa, o incercare, sa vezi daca jocul ti se potriveste sau nu. Daca ati jucat mahjong, astept parerile voastre despre el, iar daca nu ati jucat, va provoc pe toti sa o faceti!

No Comments

Add your comment