Bunatati cu gust din copilarie

Just another WordPress site

Bunatati cu gust din copilarie

Se aud colindatorii, casele sunt decorate, iar toata lumea este cuprinsa de magia sarbatorilor. Inclusiv tu si ai tai! Insa, mai trebuie sa adaugi ceva: bunatatile de sezon! Piftia este in plan, cozonacii mai pot astepta, acum urmeaza prepararea carnatilor. Pregateste buna dispozitie si conteaza pe eroul tau din bucatarie: masina de tocat carne HV8 Plus de la Tefal!

Traditional with a twist

Surprinde-i pe cei dragi cu o reteta inedita propusa de Chef Adrian Hadean in Club Tefal. Secretul lui? Ingrediente de cea mai buna calitate: opt parti carne de porc, o parte vita pentru textura omogena si slanina afumata pentru un gust predominant. Gata cumparaturile, sa trecem la fapte!

Misiunea este pe jumatate rezolvata cand ai la indemana masina de tocat Tefal HV8 Plus! Aceasta poate procesa pana la 2,6 kilograme de carne pe minut datorita motorului de 2000W si cutitului cu autoascutire, ce asigura o taiere performanta timp indelungat.

What’s next? Adauga in compozitie doua elemente surpriza: pasta de masline cu trufe si dulceata de ardei iute! Gustul puternic te indeamna la masura. Tips & tricks de la Chef Adrian Hadean: presara usturoi granulat in locul celui crud pentru a evita oxidarea sau fermentarea carnii si nu uita de sare, piper si boia afumata! Amestecul este gata, ataseaza accesoriul pentru carnati, iar usor-usor munca ta prinde contur.

Ne dati ori nu ne dati?

Dupa aproximativ 24 de ore, pofticiosii pot trece la degustare. OptiGrill+ de la Tefal te ajuta sa ii pregatesti ca un adevarat chef. Alege programul special pentru carnati and let the magic happen! Senzorul automat regleaza timpul de gatire si temperatura, iar semnalul sonor si culorile indicatorului – galben, portocaliu sau rosu – iti arata in ce stadiu se afla preparatul: rare, mediu sau bine facut.

It’s beginning to smell a lot like Christmas! 🙂

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

No Comments

Add your comment