Netgear îmbunătățește experiența de Smart Home cu o serie de tehnologii noi prezentate la CES 2019

Just another WordPress site

Netgear îmbunătățește experiența de Smart Home cu o serie de tehnologii noi prezentate la CES 2019

București, Romania – 9 Ianuarie 2019 – NETGEAR, Inc. (NASDAQ: NTGR), lider în furnizarea echipamentelor destinate rețelelor de domiciliu și a produselor de securitate pentru locuințele inteligente, a fost nominalizat la CES 2019 Innovation Awards Honoree. Nominalizările de anul acesta includ noua ramă foto Meural Generation 3.0 Smart Canvas şi noul sistem Orbi.

Meural Generation 3.0

Noile produse din a treia generație Meural Canvas sunt primele dezvoltate de Netgear după achiziția brandului Meural, în August 2018. Cu Netgear la conducere, ramele foto digitale Meural din generația a treia vor fi disponibile în patru variante de design și două dimensiuni.

Atât flagship-ul de 27” cât și modelul mai mic de 21.5” vin însoțite de îmbunătățiri hardware, software și de conținut. Oferind un produs de top, precum şi o librărie de peste 30.000 de imagini adunate de la muzee, artiști și parteneri din toată lumea, Meural îşi propune să aducă arta vizuală în viețile tuturor.

Sistemul Orbi Wi-Fi (CBK40) cu modem integrat

Acesta este un sistem 2 în 1, ce poate înlocui cu succes  modemul pe cablu existent și routerul, beneficiind astfel de o experiență îmbunătățită şi o acoperire Wi-Fi Mesh în toată locuința. Sistemul Orbi Tri-Band Wi-Fi Cable Modem este compatibil cu majoritatea providerilor de internet și va funcționa fără setări suplimentare.

“Netgear este încântat să fie recunoscut din nou de către Consumer Technology Association pentru inovație în designul și ingineria din spatele produselor sale”, a declarat David Henry, Senior Vice President al Connected Home Products pentru Netgear. “Privim optimiști către un 2019 foarte interesant odată cu lansarea noilor tehnologii wireless, alături de noi categorii care demonstrează capabilitățile unei lumi interconectate.”

Pe lângă produsele nominalizate pentru Innovation Award, Netgear au anunțat și trei produse noi: Hotspotul Mobil Nighthawk 5G, Modemul de Telefonie Nighthawk pentru Xfinity Voice (CM1150V) și Netgear Armor pentru sistemul Orbi Wi-Fi Mesh, disponibil într-un update de firmware pentru sistemele bazate pe RBR50. Acest update va include o subscripție de 90 de zile.

Hotspotul Mobil Nighthawk 5G

Hotspotul Mobil Nighthawk 5G este primul dispozitiv 5G lansat vreodată, disponibil exclusiv pentru rețeaua 5G de la AT&T. Hotspotul mobil 5G combină expertiza Netgear în sisteme de hotspot mobil și modemul Qualcomm Snapdragon X50 5G, primul modem comercial 5G NR.

Modemul de Telefonie Nighthawk pentru Xfinity Voice

 

CM1150V este primul modem DOCSIS 3.1 care funcționează cu cablu de telefon,  suportă toate abonamentele de internet disponibile şi este conceput să suporte viteze de internet Multi-Gig*, în viitor. CM1150V include două porturi de telefon care prioritizeaza automat protocolul voice over internet (VoIP) pentru apeluri telefonice clare și neîntrerupte.

*suportul Multi-Gig va fi disponibil la jumatatea Q1 2019

Armor Cybersecurity pentru Orbi

Netgear Armor, produs de Bitdefender, este un serviciu de securitate multi-layer care va fi disponibil prin intermediul unui update de software pentru utilizatorii Orbi în următoarele luni. Întrucât Orbi Mesh Wi-Fi oferă acoperire mai mare pentru toată locuința, Netgear Armor detectează și protejează automat toate dispozitivele conectate de orice amenințare cibernetică, precum viruși, malware, spyware, ransomware, phishing și botnets, blocând accesul la site-uri, URL-uri și adrese IP care ar putea fura informații sau identități. Prin intermediul aplicației Orbi, vei primi notificări instantanee în momentul în care o amenințare este detectată și blocată. Cu ajutorul sistemului avansat de protecție Netgear Armor, utilizatorii Orbi își vor putea proteja casa și familia de amenințări cibernetice. Serviciul va fi disponibil gratuit în primele 90 de zile și va include softul Bitdefender Total Security pentru un număr nelimitat de dispozitive personale, disponibil pentru PC, Mac, iOS și Android

No Comments

Add your comment