Apa potabila instant

Just another WordPress site

Apa potabila instant

Probabil ati auzit cu totii cum expertii in nutritie ne recomanda sa nu mai consumam apa de la robinet decat daca este filtrata printr-un dozator special ce elimina impuritatile.

Acest lucru este pe cat se poate de adevart, deoarece studiile facute in ultimii ani arata ca persoanele care au recunoscut ca beau apa de la robinet, au cu 30% mai multe depuneri la rinichi decat persoanele care consuma apa imbuteliata sau care folosesc dozatoare speciale pentru a purifica apa.

Acest lucru nu este foarte greu de facut, deoarece in ziua de astazi avem acces la o multime de inventii care sa ne usureze viata, iar dozatoarele de apa le putem gasi incorporate inclusiv la frigidere sau se pot amplasa direct pe robinetul de la bucatarie printr-o extensie speciala.

Site-ul bewater.ro detine o gama de produse speciale pentru purificarea apei si este si locul de unde mi-am cumparat un dozator apa.

Am intrat in contact cu site-ul dupa ce am citit un articol de specialitate, care m-a motivat sa consum apa intr-un mod corespunzator si de la surse sigure. Pana in acel moment obisnuiam sa beau apa de la robinet, insa mereu ma intrebam ce este cu gustul acela ciudat de clor. Apoi am aflat ca apa de la robinet este tratata atat de mult, incat numai dupa ce este data in clocot la 100 de grade si racita poate fi bauta.

Cum nu am timp toata ziua sa fierb oale cu apa am decis sa imi cumpar un dozator de apa pentru a facilita procesul. Am cautat destul de mult la magazinele locale, insa fara niciun pic de noroc. Dar, dupa ce am intrat pe internet, am descoperit site-ul bewater.ro unde am gasit absolut tot ce imi trebuia.

Am cumparat un filtru de apa Cleansui CB013E fabricat in mod special pentru robinetele casnice cu scopul de a oferi tot confortul utilizatorilor.

Acest sistem de filtrare a apei nu necesita un instalator, deoarece se monteaza pur si simplu. Acest sistem de filtrare a fost inventat in Japonia si reduce mirosul deplacut de clor si mucegai care se pot gasi adesea pe conducta.

De asemenea, acest dispozitiv protejeaza utilizatorul de bacterii, alge, ciuperci, micro-organisme, sau particule de metal cum ar fi rugina. Este ideal, mai ales pentru cei care au copii. Apa filtrata cu ajutorul dispozitivului Cleansui CB013E nu este indicata doar pentur a fi bauta, ci si pentru gatit.

Mai mult, cei care doresc sa duca filtrarea apei la un alt nivel pot sa incerce si filtrul de dus cu vitamina C, care va oferi un par si o piele mult mai fina.

Acesta tehnologie a facut furori in Asia si inca este un mod foarte popular de a preveni imbatranirea prematura. Avand in vedere ca suntem mai mult de 50% apa, ar trebui sa ne pese mai mult ce apa folosim.

Magazinul bewater.ro ofera solutii ingenioase pentru toti cei care doresc sa investeasca in sanatatea lor si sa arate mereu impecabil. Preturile pentru dozatoarele comercializate pe site nu au concurenta!

No Comments

Add your comment