Axis a lansat serverul pentru inregistrari video AXIS Camera Station S1116

Just another WordPress site

Axis a lansat serverul pentru inregistrari video AXIS Camera Station S1116

Sistemele de supraveghere video sunt folosite in prezent pe scara tot mai mare, atat pentru securizarea unor obiective, cat si pentru imbunatatirea sau introducerea unor servicii. Eficienta unei astfel de solutii este definita in buna parte de performantele camerelor video utilizate, dar depinde si de o serie de alti factori la fel de importanti. Securitatea si accesibilitatea datelor video generate de camere sunt astfel puternic influentate de solutiile de stocare utilizate, care trebuie sa ofere performante si flexibilitate ridicate. Plecand de la aceste premise, Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, a lansat o noua solutie de inregistrare, AXIS S1116.

Echipat cu procesoare puternice Intel Core i5 si 8GB memorie RAM, noul server pentru inregistrari AXIS S1116 foloseste sistemul de operare Microsoft Windows 10 Enterprise, ce ruleaza in conditii optime de performanta, multumita instalarii pe o unitate SSD. Astfel, este garantata viteza de lucru necesara pentru integrarea in sisteme de supraveghere video cu rezolutii de pana la 4K. In plus, se asigura suport pentru inregistrari pe pana la 32 de canale, cu viteza de scriere de pana la 256Mbps. Pentru un plus de flexibilitate, sistemul este disponibil in doua formate – mini tower  si montabil in rack – cu pana la 16TB si, respectiv, pana la 24TB spatiu pentru stocarea inregistrarilor, suportul fiind asigurat de harddisk-uri de tip enterprise.

Pe langa nivelul ridicat de performanta si versatilitate, AXIS S1116 se remarca si prin usurinta in utilizare de care da dovada. Mai mult decat atat, sistemul este preconfigurat pentru implementare facila, fiind livrat impreuna cu AXIS Camera Station – o solutie software de management video creata special pentru instalari de nivel mic si mediu. AXIS S1116 permite utilizatorilor sa administreze eficient si usor sistemele de supraveghere video si garanteaza compatibilitatea cu echipamentele de retea, asigurand deopotriva accesibilitatea si securitatea datelor.

Indiferent ca este vorba despre mediul industrial, scoli sau retail, AXIS Camera Station S1116 Recorder reprezinta solutia ideala pentru supraveghere video eficienta si sigura. Echipamentul este compatibil cu toate camerele de retea AXIS, iar astfel este potrivit atat pentru integrarea in instalari deja existente, cat si pentru proiectarea unora noi. Mai mult de atat, el a fost conceput astfel incat sa permita extinderea sistemului de supraveghere atunci cand este necesar. Solutia beneficiaza implicit de 3 ani garantie, cu posibilitatea extinderii pana 5 ani, fiind disponibila in reteaua de parteneri autorizati din Romania.

 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

 

No Comments

Add your comment