Performanța AMD Radeon Pro Software for Enterprise este peste cea a NVIDIA Quadro, în ceea ce privește task-urile profesionale din industria creativă

Just another WordPress site

Performanța AMD Radeon Pro Software for Enterprise este peste cea a NVIDIA Quadro, în ceea ce privește task-urile profesionale din industria creativă

AMD anunță lansarea Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q2, oferind profesioniștilor din domeniul IT și nu numai performanțe semnificativ mai bune, în comparație cu NVIDIA Quadro software.

Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q2 oferă performanțe ridicate și pentru profesioniștii din domeniile creative, în situații reale, printre care:

  • Performanță ridicată în programele de design, pentru creativii care se confruntă cu proietce din ce în ce mai complexe. Utilizatorii de Radeon Pro se vor bucura de o performanță incredibilă în aplicațiile CAD, precum SOLIDWORKS, împreună cu Radeon Pro WX 4100, performanță ce este cu 25% mai ridicată decât în cadrul NVIDIA Quadro P1000. De asemenea, Radeon Pro WX 7100 va livra o performanță cu 28% mai ridicată decât concurenta NVIDIA Quadro RTX 4000, în ceea ce privește aplicațiile de design grafic 3D.

 

  • Suport universal pentru design de tip „mission critical” și productivitate sporită – AMD Radeon Pro Software for Enterprise are peste 750 de certificări ISV încă de la începutul campaniei AMD Day Zero Certification Program, și este pregătită de compatibilitatea cu cel mai nou update al Windows 10, care va apărea în mai 2019.
  • Upgrade la driver-ul Radeon Software Adrenalin 2019 Edition. Pentru a deservi mai bine profesioniștii care utilizează plăcile video Radeon Pro pentru dezvoltarea jocurilor video sau chiar pentru gaming, AMD a actualizat opțiunile de driver pentru Radeon Pro Software pentru a permite instalarea Radeon Software Adrenalin 2019 Edition pentru plăcile video profesionale.

Driver-ul 19.Q2 este pregătit pentru update-ul din luna mai 2019 a sistemului de operare Microsoft Windows 10, iar AMD a adăugat și capacități de streaming pentru Radeon Pro ReLive, software-ul de nivel profesional al AMD pentru captarea imaginilor de pe ecran, soluție inclusă în pachetul de software Radeon Pro.

Pentru mai multe informații despre ceea ce Radeon Pro Software for Enterprise 19.Q2 oferă profesioniștilor din domeniile creative, poți accesa acest link.

Dacă ai întrebări suplimentare, nu ezita să-mi dai de veste.

No Comments

Add your comment