A fi sau a nu fi atractiv sexual

Just another WordPress site

A fi sau a nu fi atractiv sexual

Te-ai intrebat vreodata ce spune sexualitatea despre tine? Cum te-ai defini din punct de vedere al atractivitatii sexuale?

Atractivitatea sexuala se regaseste atat la femei, cat si la barbati. Focusul central al atractivitatii il poate ocupa trasaturile faciale diferite, fizicul, modul de a fi si de a vorbi sau chiar un simplu gest, o privire, aruncata fix atunci cand trebuie. In acelasi timp s-au destins si o serie de elemente extra, care par sa fie intens atractive din punct de vedere sexual. La acest capitol amintim de existenta parfumurilor bazate pe feromoni, cat si de uleiurile aromatizante pentru corp care contin astfel de substante atractive in compozitie. Toate aceste accesorii ale atractivitatii pot fi gasite la sex shop, alaturi de o serie de alte articole utile in vederea cresterii randamentului sexual.

Cum determini daca esti atractiv sau nu din punct de vedere sexual

Cei care detin deja un partener si o relatie stabila au deja confirmarea ca sunt niste persoane atractive. Problema atractivitatii se poate resimti insa in punctul intim, acolo unde vine de regula vorba de calitatea actului intim. Exista persoane intens activ sexual, cat si persoane care sunt slab active sexual. Motivul poate fi fie atitudinea partenerului, fie senzatia de nesiguranta, fie modelitatea prin care se concepe intreg actul. Pentru persoanele care nu sunt multumite de viata sexuala in ciuda eforturilor depuse de parteneri, tinandu-se cont de fel de fantezii sexuale ale femeilor ce exista la modul curent, cuplurile se pot orienta catre pozitii noi sau jucarii sexuale.

Aceste vibratoare lelo au capacitate de a creste si de a stimula implicarea in actul sexual, fie la nivel de preludiu, fie in intreaga lui intensitate.

Daca sti in lipsa de partener si jumatatea ideala nu pare sa apara prea curand in viata ta, probabil ca ai inceput deja sa-ti pui problema atractivitatii. Trebuie in primul rand sa te analizezi pe tine insuti si sa-ti dai seama daca nu cumva asteptarile tare depasesc orice asteptari. Nu exista om perfect, la fel cum nu exista om urat. Totodata poti avea alte orientari fata de cele traditionale, motiv pentru care nu te simti in niciun fel atras de catre sexul opus.

 

 

No Comments

Add your comment