Motorola lansează Moto Game Time, o nouă experiență de gaming inedită

Just another WordPress site

Motorola lansează Moto Game Time, o nouă experiență de gaming inedită

Motorola testează limitele noului moto g200 5G într-un nou set-up de gaming unic, cu ajutorul platformei Ready For și anunță în premieră inițiativa Moto Game Time – primul Maraton de Mobile Gaming extins pe un monitor, live!

2021_moto g200 5G_STELLAR BLUE_FRONTBACK

În perioada 25 – 27 noiembrie 2021, noua experiență de gaming propusă de Motorola va fi testată în premieră de Bobospider și ZappyTeve într-o serie de streams pe canalele lor de Twitch. Pe 27 noiembrie, maratonul se încheie cu un duel între cei doi, la care sunt invitați să participe și fanii lor, iar 2 norocoși din cele doua comunități vor primi ca premiu un moto g200 5G LIVE, la finalul competiției. Câștigătorul va fi ales în funcție de cel mai mare scor obținut în fiecare echipă.

#MotoGameTime (3)

Noua experiență de gaming Moto Game Time:

Platforma Motorola Ready For aduce conexiunea mai aproape de utilizatorii săi, permițându-le să conecteze smartphone-ul la un ecran mai mare, pentru o experiență mult mai captivantă, versatilă și ușor de utilizat. Conectarea se poate face cu fir, wireless sau prin intermediul PC-ului,  iar utilizatorii pot extinde funcționalitatea celui mai nou smartphone moto g200 5G la un televizor sau monitor pentru a duce experiența de gaming la un nou nivel.

#MotoGameTime (2)

Noul moto g200 cu procesor Snapdragon™ 888 + 5G Mobile Platform poate funcționa în acest set-up unic ca un computer cu Ready For Mobile Desktop, fiind asemnător cu experiența jocului pe consolă sau PC.

2021_moto g200 5G_GLACIER GREEN_FRONTBACK

Unul dintre marile beneficii pe care soluția Ready For le aduce în lumea gaming-ului este un set-up de gaming care se poate monta extrem de rapid, fără a face compromisuri atunci când vorbim despre elementele de grafică preferate, viteza de interacțiune și rata de răspuns în joc.

#MotoGameTime (1) (1)

Jocurile de tip desktop adaptate pentru o accesare de pe un smartphone, oferă instant o experiență complexă tuturor jucătorilor pasionați. Jocurile compatibile cu mouse și tastatură, disponibile pe PC sau disponibile pe mobile, jocurile full touch sau jocurile de strategie vor funcționa optim.

Mai multe informații sunt disponibile în articolul de pe site-ul Motorola: https://www.motorola.com/ro/motogametime

Set-up – ul de gaming din imagini include dispizitivele de mai jos:

Monitor LED IPS Lenovo, 23.8’’, USB C

Tastura și Mouse Ultraslim Wireless Lenovo:

Moto g200 5G, disponibil la precomandă pe site-ul eMAG

No Comments

Add your comment