AMD prezintă cele mai noi tehnologii la COMPUTEX 2022

Just another WordPress site

AMD prezintă cele mai noi tehnologii la COMPUTEX 2022

Azi, în cadrul conferinței AMD COMPUTEX, președintele și CEO-ul AMD, Dr. Lisa Su, și alți reprezentați AMD au prezentat cele mai noi tehnologii și produse AMD, precum:

  • Procesoarele AMD Ryzen din seria 7000 pentru desktop-uri: Construite pe noua arhitectură „Zen 4” pe 5 nm. Noile procesoare vor dubla cantitatea de cache L2 pe nucleu și vor crește cu 15% performanța single-thread, ceea ce va duce la o experiență incredibilă pe PC. De asemenea, procesoarele vor avea o nouă matrice I/O pe 6nm, care include grafică ușoară bazată pe arhitectura AMD RDNA 2 și suport pentru DDR5 și PCI Express 5.0.
  • Platforma AMD Socket AM5: Construită pentru procesoarele desktop din seria Ryzen 7000. Noua platformă LGA Socket AM5 va contribui la aducerea mai multor caracteristici în domeniul desktop-urilor. Plăcile de bază AM5 vor fi disponibile în trei niveluri diferite, cu caracteristici diferențiate: AMD X670 Extreme, AMD X670 și AMD B650.
  • Procesoarele „Mendocino”: Cu nuclee „Zen 2” și grafică bazată pe arhitectura RDNA 2, cele mai noi procesoare Ryzen Mobile sunt așteptate să ofere o combinație excelentă de performanță și cost, primele sisteme fiind disponibile de la partenerii OEM în T4 2022.
  • AMD SmartAccess Storage: Cea mai nouă adiție pentru familia de tehnologii inteligente, AMD SmartAccess Storage ajută la reducerea timpilor de încărcare a jocurilor și la accelerarea fluxului de texturi.
  • Noul sistem AMD Advantage: Corsair lansează primul său laptop conceput pentru gameri și streameri, exclusiv cu AMD Advantage.

Pentru mai multe detalii, accesați link-ul.

No Comments

Add your comment