Huawei prelungește perioada de oferte speciale pentru HUAWEI MateBook D 16 până pe data 3 august

Just another WordPress site

Huawei prelungește perioada de oferte speciale pentru HUAWEI MateBook D 16 până pe data 3 august

HUAWEI MateBook D 16 (1)

Huawei Consumer Business Group prelungește super oferta anunțată odată cu lansarea noului laptop HUAWEI MateBook D 16 până la începutul lunii august. Astfel, până pe 3 august, utilizatorii se pot bucura de oferta de tip bundle care include un monitor MateView SE, un mouse și un ghiozdan, pentru un upgrade remarcabil când vine vorba de dispozitive inteligente și smart office.

„Huawei caută să se adapteze mereu la așteptările consumatorilor, pentru că feedback-ul acestora reprezintă de fapt motorul inovației. Când lansăm un produs nou, sperăm nu doar să aducem inovație, ci și să învățăm ce putem îmbunătăți, pentru a nu rămâne niciodată în urmă.”, a explicat Derek Yu, President, Central Eastern Europe, Nordic & Canada, Huawei Consumer Business Group.

HUAWEI MateBook D 16, laptop-ul ideal pentru a lucra de oriunde, oricând

Atunci când locul de muncă permite angajaților să lucreze de oriunde, este necesar nu doar un mediu de lucru primitor, ci și dispozitive moderne, care să țină pasul cu toate provocările care apar pe parcursul zilei. Laptop-ul HUAWEI MateBook  D 16 vine ca un răspuns la aceste nevoi. Cu un ecran mare de 16 inch, HUAWEI MateBook  D 16 oferă spațiu pentru orice task și facilitează gestionarea mai multor sarcini simultan.

HUAWEI MateBook  D 16 oferă utilizatorilor o experiență de utilizare care nu obosește ochii. În același timp, noul laptop Huawei este alimentat de procesorul Intel® Core™ H-Series de a 12-a generație cu TDP de până la 40 W, RAM cu două canale și unitate SSD de mare viteză.

Această combinație de caracteristici permite laptop-ului să gestioneze eficient scenarii mai complexe de utilizare, specific locului de muncă. Astfel, utilizatorii care aleg un laptop MateBook  D 16 vor putea să deschidă mai multe pagini web, diagrame sau prezentări Power Point simultan, și să le gestioneze în paralel fără să încurce sarcinile între ele.

La capitolul design, HUAWEI are linii elegante și o ramă subțire, caracteristici specifice dispozitivelor din seria MateBook D. Astfel, MateBook D 16 este un laptop ideal pentru utilizatorii care caută un dispozitiv elegant și portabil.

Oferte irezistibile la produsele Huawei

Laptop-ul HUAWEI MateBook  D 16 poate să fie achiziționat, în funcție de caracteristicile pe care le preferă fiecare utilizator, la prețuri care variază între 4199 și 5999 lei. Mai mult, începând cu data de 23 iunie și până în data de 3 august, toate persoanele care aleg să se aboneze la newsletter-ul magazinului online Huawei primesc pe mail vouchere în valoare de 500 de lei la achiziția unui laptop MateBook  D 16.

HUAWEI MateBook D 16 (2)

Totodată, noul laptop Huawei nu vine singur, ci într-un pachet de tip bundle. Pachetul include, pe lângă MateBook  D 16, și un monitor MateView SE, un mouse și un ghiozdan, totul la prețul laptop-ului. Așadar, utilizatorii se pot bucura nu doar de cel mai nou laptop din gama MateBook D de la Huawei, ci și de un monitor al cărui caracteristici îl fac să fie capabil de protejarea vederii, dar și să fie utilizat în multiple scenarii: de la citit cu ușurință, mulțumită ecranului asemănător hârtiei, până la vizionat filme și sesiuni de gaming, datorită paletei bogate de culori.

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei 

No Comments

Add your comment