Huawei își continuă angajamentul de a sprijini tranziția ecologică și digitală în Europa

Just another WordPress site

Huawei își continuă angajamentul de a sprijini tranziția ecologică și digitală în Europa

Huawei a dat startul evenimentului său emblematic HUAWEI CONNECT care anul acesta are loc la Paris. Mii de invitați, inclusiv lideri din industrie, experți în tehnologie și parteneri din întreaga lume s-au adunat pentru a explora modul în care tehnologia digitală și inteligentă poate contribui la accelerarea tranziției ecologice și digitale a Uniunii Europene.

,,Europa face progrese incredibile în ceea ce privește transformarea digitală, iar voi conduceți tranziția globală către un viitor mai verde. Huawei lucrează cot la cot cu clienții și partenerii noștri europeni de mai bine de 20 de ani. Am făcut progrese mari în ceea ce privește conectarea oamenilor, împuternicirea companiilor și construirea ecosistemului digital al Europei. Continuăm să ne consolidăm sprijinul în Europa pentru transformarea digitală, inovarea locală, sustenabilitatea și securitatea cibernetică”, a declarat Ken Hu, președintele rotativ al Huawei, în discursul său de deschidere

Ken Hu, președinte rotativ la Huawei, vorbind la HUAWEI CONNECT 2023 – PARIS

Jim Lu, vicepreședinte senior al Huawei și președinte al regiunii europene, a urmat cu un discurs în care a propus patru piloni pentru a sprijini mai bine tranziția digitala și sustenabilă a Europei: conectivitatea tuturor lucrurilor, intelligent cloud, bits manage watts și cooperarea deschisă.

,,Huawei este pregătită și dornică să colaboreze cu partenerii pentru a oferi clienților produse și soluții mai bune. Vom continua să facem eforturi în direcția tranziției ecologice și digitale a Europei“, a declarat Lu.

Conectarea tuturor lucrurilor și transformarea tuturor deciziilor în operațiuni scalabile

Conectarea tuturor lucrurilor cu rețele de mare viteză este esențială pentru transformarea digitală. Acest fapt este valabil mai ales în mediile industriale, unde rețelele de înaltă performanță susțin transmiterea, analiza și calcularea, în timp real, a unor cantități masive de date. Huawei oferă soluții de rețea rezistente, inteligente și fără pierderi, care susțin conexiuni de bandă ultra-largă pentru o gamă largă de scenarii industriale diferite.

De exemplu, Huawei a colaborat cu parteneri pentru a contribui la transformarea terminalului intermodal East-West Gate (EWG) din Ungaria în primul terminal logistic alimentat cu 5G din Europa. Cu o lățime de bandă ultra-înaltă, latență ultra-redusă și fiabilitate ridicată, 5G ajută la activarea macaralelor suspendate complet automatizate și controlate de la distanță pentru logistica feroviară inteligentă. Terminalul este mult mai sigur, oferă condiții de lucru mai bune și funcționează cu 20% mai eficient.

În condițiile în care totul este conectat, cloud-ul este motorul din spatele algoritmilor și al puterii de calcul masive, necesare pentru a ajuta industriile să devină inteligente.

,,Huawei Cloud va continua să investească în Europa, creând noi valori pentru clienții și partenerii noștri din regiune. Acum, cu noduri cloud atât în Irlanda, cât și în Turcia, Huawei Cloud se numără printre principalii furnizori de servicii cloud cu cea mai rapidă creștere din lume“, a declarat Lu.

Bits manage watts ajută Europa să avanseze în inițiativele sale ecologice

,,Europa este un lider mondial în tranziția către o energie curată și ecologică. De ani de zile lucrăm la integrarea soluțiilor digitale și a tehnologiilor electronice de putere pentru a stimula producția de energie curată și pentru a promova digitalizarea sistemelor energetice. Până în prezent, Huawei a contribuit la generarea a 228 de miliarde de kilowați-oră de energie electrică verde în Europa, reducând emisiile de carbon cu 102 milioane de tone, creând în același timp zeci de mii de locuri de muncă de înaltă valoare“, a declarat Lu.

În Europa, pentru Europa. Huawei – un partener de încredere în tranziția ecologică și digitală a Europei

Jim Lu, vicepreședinte senior și președinte al Huawei pentru regiunea europeană

,,Europa este una dintre cele mai importante regiuni din punct de vedere strategic pentru Huawei în ceea ce privește operațiunile noastre globale. Huawei va continua să răspundă nevoilor clienților, să creeze valoare pentru aceștia, să consolideze colaborarea inovatoare cu partenerii europeni, să contribuie la cultivarea talentelor locale în domeniul digital și ecologic și să crească, în continuare, investițiile în cercetare și dezvoltare în Europa. Așteptăm cu nerăbdare să ne ducem la capăt obiectivul de accelera tranziția ecologică și digitală a Europei“, concluzionează Lu, făcând apel la un mediu deschis, echitabil și favorabil incluziunii pentru inovare, care este esențial pentru dezvoltarea socială.

În cadrul evenimentului, o serie de vorbitori invitați au împărtășit, de asemenea, activitatea pe care o desfășoară în ceea ce privește tranziția dublă a Europei. Printre vorbitorii invitați s-au numărat Michel-Edouard Leclerc, președintele Comitetului de strategie al lanțului francez de hipermarketuri E. Leclerc; Ibán García del Blanco, membru al Parlamentului European; Dries Acke, director de politici al SolarPower Europe; Roberta Bigliani, vicepreședinte de grup al IDC EMEA; și Luis Neves, director executiv al Inițiativei globale de abilitare a sustenabilității (GeSI).

Despre Huawei

Înființată în 1987, Huawei este un furnizor global de top de infrastructură și dispozitive inteligente în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC). Avem 195.000 de angajați și operăm în peste 170 de țări și regiuni, deservind peste trei miliarde de oameni din întreaga lume.

Viziunea și misiunea noastră este de a aduce digitalul la fiecare persoană, casă și organizație pentru o lume complet conectată și inteligentă. În acest scop, vom lucra pentru o conectivitate omniprezentă și un acces incluziv la rețea, punând bazele unei lumi inteligente; vom oferi putere de calcul diversificată acolo unde aveți nevoie, când aveți nevoie, pentru a aduce cloud-ul și inteligența în toate cele patru colțuri ale pământului; vom construi platforme digitale pentru a ajuta toate industriile și organizațiile să devină mai agile, mai eficiente și mai dinamice; și vom redefini experiența utilizatorului cu ajutorul inteligenței artificiale, făcând-o mai inteligentă și mai personalizată pentru oameni în toate aspectele vieții lor, fie că sunt acasă, în mișcare, la birou, se distrează sau fac exerciții fizice. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați Huawei online la www.huawei.com sau să ne urmăriți pe:

http://www.linkedin.com/company/Huawei

https://www.facebook.com/HuaweiRo/http://www.youtube.com/Huawei

No Comments

Add your comment