Sărbătoriți și economisiți cu darurile de Crăciun de la Sonos

Just another WordPress site

Sărbătoriți și economisiți cu darurile de Crăciun de la Sonos

Agitația care ne însoțește pe tot parcursul anului nu se oprește în preajma Crăciunului. Ba chiar se intensifică. Indiferent cât de bine încercăm să ne organizăm, fie că suntem în căutarea unor noi decorațiuni care să ne ajute să împodobim bradul de Crăciun sau că încă nu am reușit să alegem cadourile perfecte pentru cei dragi, cu toții simțim și trăim agitația din jurul celei mai așteptate sărbători a anului – Crăciunul!

În această perioadă, presiunea de a identifica darul perfect poate genera și mai multă emoție. Pentru a susține acest proces, Sonos oferă sugestii speciale pentru fiecare tip de personalitate și, în plus, până pe 24 decembrie, produsele selectate beneficiază de reduceri de până la 25% – toate acestea pentru un Crăciun plin de armonie și zâmbete, cu un sunet strălucitor pe fundal.

Sunet extraordinar chiar și în vârful pârtiei de schi

Pentru cei mai aventuroși iubitori de sporturi de iarnă, “aventură” și “ambiție” sunt probabil cuvintele care îi definesc cel mai bine. Fie că vorbim despre schi, snowboarding sau pur și simplu despre cucerirea unui nou vârf de munte în sezonul rece, schiorii vor să-și depășească limitele, să descopere locuri noi și să profite la maximum de fiecare moment al aventurii lor. Iar totul poate fi potențat cu coloana sonoră potrivită. Așadar, boxele inteligente portabile Sonos Roam și Sonos Roam SL sunt ideale pentru noi aventuri în aer liber, iar Crăciunul este momentul perfect pentru un astfel de cadou, pentru a-i ajuta pe toți dependenții de adrenalină să se bucure de experiențe complete cu Sonos în acest Crăciun și în noul an.

Extra bass pentru o experiență vibrantă de vacanță

În timp ce atmosfera este liniștită și calmă de Crăciun, lucrurile se schimbă în noaptea de Anul Nou și toată lumea vrea să se bucure de o petrecere pe cinste. Pasionații de muzică și de petreceri vor fi mai mult decât fericiți să găsească sub bradul decorat cu grijă în dimineața de Crăciun un accesoriu care să sporească atmosfera festivă a petrecerii de Revelion. Subwooferele Sonos Sub sau Sonos Sub Mini sunt alegerea ideală care îi va entuziasma pe cei dragi, datorită sunetului extraordinar și a bass-ului profund și clar care anunță trecerea în noul an pe ritmuri dinamice.

Sonos Five – pentru o experiență de ascultare modernă, dar nostalgică

Veselă de porțelan, pahare de cristal, ceainice sau tacâmuri de argint – toate aceste obiecte sunt adevărate comori pentru pasionații de vintage și le prețuiesc! Dar câți dintre acești iubitori știu că boxa Sonos Five poate da viață nenumăratelor discuri de vinil din propria colecție pe care – știm sigur – fiecare iubitor de vintage le deține? Ei bine, anul acesta pot fi surprinși cu un astfel de cadou, creat special pentru pasiunea lor. Difuzorul inteligent Sonos Five se conectează simplu și rapid la discul de vinil, iar utilizatorii se vor putea bucura de o experiență de ascultare cu adevărat extraordinară.

Sunet care umple întreaga încăpere

Sezonul sărbătorilor aduce cu sine, în mod natural, dorința de a petrece cât mai mult timp posibil în confortul propriei locuințe vizionând filmele preferate de Crăciun. Așadar, fie că vorbim de celebra serie “Singur acasă”, fie de titluri consacrate precum “It’s A Wonderful Life”, toate filmele vor suna mai bine cu bara de sunet Beam Gen 2, care amplifică fiecare clinchet de clopoțel și umple camera cu notele festive ale sezonului.

Cei care adoră să urmărească producțiile preferate la cinema, se pot bucura acum de aceeași senzație și calitate chiar acasă, datorită barei de sunet Sonos Arc. Aceasta oferă sunet 3D Dolby Atmos, iar dialogurile din producțiile preferate vor fi atât de clare încât spectatorii vor simți că fac parte din scenă.

Competiții sportive redate în detaliu

Tenis, baschet, fotbal, înot, dans sportiv sau patinaj artistic – acestea sunt doar câteva dintre sporturile de care cel puțin unul dintre cei dragi ar putea fi pasionat și nu ratează nicio ocazie de a-și hrăni pasiunea. Astfel, fiecare moment al competiției este o experiență unică, un amalgam de emoții pe care spectatorii le trăiesc cel puțin la fel de intens ca sportivii. Pentru aceștia, bara de sunet Sonos Ray completează perfect experiența de vizionare. Cu un sunet excepțional care reproduce cu atenție chiar și cele mai mici detalii, utilizatorii se vor putea bucura de o experiență cu adevărat captivantă. În plus, cu ajutorul tehnologiei TruePlay integrate, sunetul va fi perfect optimizat pentru acustica unică a camerei în care este amplasat, sporind emoția fiecărei reprize a competiției.

Experiență radio nelimitată

Pasionații de muzică și de tehnologie se pot bucura deopotrivă de orizonturile largi de conținut muzical și audio prezente în Sonos Radio. Utilizatorii Sonos își pot alege conținutul audio preferat din sute de posturi de radio, toate într-o singură aplicație intuitivă.

Moș Crăciun își poate umple tolba  cu produse Sonos de la retailerii parteneri din România – eMAG, AV Store și Altex, precum și din magazinul Sonos din cadrul locației Audio Monkey din București.

***Produse incluse în campanie: Beam Gen 2, Ray, Arc, Sub, Sub Mini, Roam, Roam SL, Five.

No Comments

Add your comment