Konica Minolta România anunță lansarea noilor modele de camere IP profesionale – MOBOTIX Speed Dome

Just another WordPress site

Konica Minolta România anunță lansarea noilor modele de camere IP profesionale – MOBOTIX Speed Dome

Konica Minolta Business Solutions România extinde portofoliul de sisteme de supraveghere video și anunță disponibilitatea pe piața locală a unor noi modele de camere IP profesionale Speed Dome din gama MOBOTIX Move, cu analiză video inteligentă, bazată pe tehnologia Deep Learning.

Noile modele sunt dotate cu senzori Sony Starvis II, procesoare Ambarella CV25 și beneficiază de cea mai recentă tehnologie de analiză video, bazată pe rețele neuronale de tip DNN.  Aceasta facilitează procesarea video accelerată și permite o monitorizare precisă a persoanelor și obiectelor în mișcare, în timp real.

Camerele MOBOTIX Move Speed Dome sunt disponibile în trei variante de rezoluție (cu senzori de 2MP, 5MP și 4K) și oferă stabilizare electronică a imaginii (EIS), urmărire automată a obiectelor, precum și 10 scenarii de analiză video, bazate pe rețele neuronale DNN.

În plus, alte funcții ale sistemelor de supraveghere video, precum scenarii de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, detectare a vehiculelor oprite în zone interzise, deplasare în direcție greșită, recunoașterea fețelor, numărare de persoane, detecție a obiectelor sustrase sau abandonate, detecția intruziunilor, detectarea comportamentul suspect sau sabotarea camerei, sunt disponibile fără costuri suplimentare.

Modelul de top are un senzor cu rezoluție 4K și dispune de tehnologie LiDAR pentru o focalizare automată extrem de rapidă, asigurând imagini clare, chiar și la cel mai înalt nivel de zoom. Totodată, LED-urile IR, de înaltă performanță, permit o vizibilitate de până la 300 de metri în întuneric total.

Noua gamă de camere MOBOTIX Move Speed Dome are capacitatea de monitorizare la un nivel înalt a  spațiilor extinse. Caracteristicile hardware de top și aplicațiile de analiză video recomandă noile modele de camere Move Speed Dome pentru utilizarea în facilități și zone publice ce necesită un nivel ridicat de securitate, cum ar fi aeroporturi, gări, porturi, parcuri industriale, stadioane, săli de spectacole, zone de depozitare, piețe publice, clădiri guvernamentale.

Despre Konica Minolta Business Solutions România

Călătoria organizației Konica Minolta a început acum 150 de ani, odată cu o nouă viziune de a efectua diferit lucrurile. Dezvoltăm inovații pentru binele societății și al lumii. Același scop care ne-a ținut în mișcare atunci, ne mobilizează și acum.

Konica Minolta Business Solutions România, filială a Konica Minolta Business Solutions Europa, a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation, care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi reţeaua de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa a peste 32 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca în anii precedenţi, rezultatele anului 2021 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură mentenanță pentru echipamente multifuncţionale office, imprimante și sisteme de tipar digital profesional și industrial şi oferă Servicii Optimizate de Printare, bazate pe soluţii complete de management al documentelor. Furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, compania pune la dispoziția clienților soluții software de ultimă generație în domeniul infrastructurii și securității IT, precum și în mediile cloud. Totodată, Konica Minolta comercializează o gamă extinsă de soluții de supraveghere și analiză video avansată.

Imagini ale produselor Konica Minolta sunt disponibile pe www.konicaminolta-images.eu.

Pentru mai multe informații vizitați https://www.konicaminolta.ro/ro-ro/news și urmăriți paginile oficiale ale companiei pe Facebook, YouTube și LinkedIn.

Termeni şi nume de produse pot fi mărci comerciale sau mărci înregistrate ale proprietarilor lor, recunoscute ca atare.

Pentru informații detaliate despre Konica Minolta:

Viorica Mocanu, Marketing Manager

Tel.: +40 21 207.4560; marketing@konicaminolta.ro

No Comments

Add your comment