Navigatoarea Hannah Mills, dublă medaliată cu aur olimpic, se alătură echipei Panasonic în acțiunile de sensibilizare privind schimbările climatice

Just another WordPress site

Navigatoarea Hannah Mills, dublă medaliată cu aur olimpic, se alătură echipei Panasonic în acțiunile de sensibilizare privind schimbările climatice

Hannah face parte din Panasonic Team alături de campioana olimpică Malaika Mihambo și de campioana paralimpică Hannah Cockroft, valorificând împreună pasiunea și forța sportului pentru a genera schimbarea de abordare a problematicii mediului.

 

București, 29 ianuarie 2024 – Panasonic anunță cu plăcere că dubla campioană olimpică și triplă campioană mondială Hannah Mills OBE (Ordinul Imperiului Britanic) a devenit cea mai recentă atletă de talie mondială care s-a alăturat familiei Panasonic Team din Europa, alături de campioana olimpică Malaika Mihambo și campioana paralimpică Hannah Cockroft.

Cu o angajare reciprocă fermă pentru creșterea conștientizării privind sustenabilitatea și stimularea schimbării, Hannah și Panasonic vor utiliza platforma de înalt profil a sporturilor pentru a încuraja acțiunile climatice la nivel mondial.

Hannah Mills este extrem de pasionată de mediu și de egalitatea de gen. În această direcție, este hotărâtă să valorifice puterea sportului și pasiunea sa pentru sport pentru a schimba comportamentele și pentru a influența cât mai multe persoane, companii și guverne în obținerea unui impact pozitiv.

Pasiunea ei a determinat-o să devină ambasador al sustenabilității pentru Comitetul Olimpic Internațional și „Ambasadorul cu scop global” pentru SailGP (o competiție internațională de navigație care include catamarane cu foi de 50 de picioare de înaltă performanță).

Hannah a lansat, de asemenea, Big Plastic Pledge, cu sprijinul Comitetului Olimpic Internațional, o campanie globală care îndeamnă atleții și fanii să reducă utilizarea plasticului de unică folosință în viața lor de zi cu zi. Ea este, de asemenea, co-fondatoare a Athletes of the World, un grup de sportivi care militează pentru un impact pozitiv asupra schimbărilor climatice.

Pe apă, Hannah a câștigat atât o medalie de argint pentru echipa Marii Britanii la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, cât și aur în aceeași probă la Rio 2016. Ea a devenit din nou Campioană Olimpică la Tokyo 2020.

Realizările lui Hannah au fost recunoscute în 2021 când i s-a acordat Ordinul Imperiului Britanic (OBE) pentru serviciile sale continue aduse navigației și mediului înconjurător.

Ca parte a Panasonic Team, Hannah se va strădui să crească în continuare gradul de conștientizare cu privire la nevoia tuturor de a lua măsuri în lupta împotriva schimbărilor climatice și de a încuraja colaborarea între sport și mediul de afaceri pentru a produce schimbarea.

Vorbind despre parteneriatul cu Panasonic, Hannah declară: „Avem nevoie de aceeași pasiune și energie pentru sustenabilitate așa cum avem pentru sport  – să susținem planeta ca pe Echipa noastră.

„Este cu adevărat interesant să ai ca partener în domeniul sustenabilității o companie de dimensiunea Panasonic. Campania GREEN IMPACT de la Panasonic este unul dintre puținele planuri de sustenabilitate pe care le-am citit de la o companie de o asemenea anvergură. Este o campanie clară, ușor de înțeles și care analizează toate domeniile de afaceri și impactul care poate fi atins.

Având ca obiectiv neutralizarea amprentei de carbon pentru operațiunile proprii până în 2030 este, în opinia mea, obiectivul la care nu ar trebui să lucreze doar Panasonic, ci toate afacerile și industria. Faptul că Panasonic are această abordare, împreună cu un plan pentru susținerea ei, mă entuziasmează și sunt nerăbdătoare să văd ce putem realiza împreună.”

Campania Atleți în Echipa Panasonic pentru sustenabilitate

Hannah Mills se alătură lui Malaika Mihambo și Hannah Cockroft ca parte a familiei European Team Panasonic. Împreună cu Panasonic, vor încuraja acțiunile pentru eforturile de sustenabilitate în perspectiva Jocurilor Olimpice Paris 2024.

Junichi Suzuki, președinte și director general al Panasonic Europe B.V. declară: „Hannah nu este doar cea mai de succes navigatoare olimpică din lume, dar implicarea sa impresionantă în domeniul sustenabilității o poziționează ca un adevărat lider în domeniul său.

“Cooptând sportivi excepționali precum Hannah Mills în cadrul echipei Panasonic, aducem în prim plan nu doar ceea ce ar trebui să facem pentru protecția mediului, ci și abordarea noastră de business în care sustenabilitatea reprezintă o preocupare importantă.”

Pentru mai multe informații despre inițiativele de sustenabilitate Panasonic, vizitați pagina Panasonic GREEN IMPACT:

https://holdings.panasonic/global/corporate/panasonic-green-impact.html

 

Pentru mai multe informații despre Panasonic ca partener mondial olimpic și paralimpic, vizitați:

Panasonic Official Olympic & Paralympic Website | Panasonic Holdings

No Comments

Add your comment