Bass puternic. Vibrația supremă. Sony lansează ULT POWER SOUND, o nouă gamă de boxe și căști

Just another WordPress site

Bass puternic. Vibrația supremă. Sony lansează ULT POWER SOUND, o nouă gamă de boxe și căști

  • Gama ULT POWER SOUND este creată pentru iubitorii de muzică care își doresc să se bucure de un sunet puternic și profund ce le face inima să tresară
  • Gama ULT POWER SOUND cuprinde trei boxe – ULT TOWER 10, ULT FIELD 7 și ULT FIELD 1 – precum și căștile wireless ULT WEAR.

Sony anunță astăzi lansarea gamei ULT POWER SOUND® – o nouă serie de boxe și căști wireless concepute pentru a-i face pe utilizatori să se simtă de parcă s-ar afla în primul rând, la concertul preferat. Creată pentru iubitorii de muzică, această gamă oferă un sunet puternic și profund, care îți face inima să tresară.

Noua gamă este formată din boxele wireless ULT TOWER 10, ULT FIELD 7, ULT FIELD 1 și căștile wireless ULT WEAR.

Toate aceste modele includ butonul ULT, care oferă o calitate deosebită a sunetului, prin îmbunătățirea melodiilor redate cu unul sau două moduri de sunet diferite.

ULT TOWER 10 – puterea sunetului de concert la tine acasă

Casa ta devine nucleul distracției datorită bass-ului masiv, funcțiilor Party Sound 360°, 360° Party Light și funcției de karaoke – cu ajutorul microfonului wireless. Mai mult, utilizatorii pot conecta boxa la televizor pentru a amplifica sunetul producțiilor pe care le place să le urmărească.

Principalele funcționalități ale boxei ULT TOWER 10:

  • ULT POWER SOUND– Toate sunetele joase sunt îmbunătățite pentru ca utilizatorii să se poată bucura de un bass excepțional. Aceștia se pot bucura de cele două moduri de redare a sunetului care scot în evidență puterea bass-ului. Prin apăsarea butonului ULT bass-ul este amplificat profund, în așa fel încât utilizatorii pot experimenta modul ULT 1, cu un sunet de frecvență joasă care să le facă inima să tresară. Mai departe, modul ULT2 oferă un bass puternic pentru a le permite tuturor să simtă ritmul și a-i face să danseze.
  • Funcția Sound Field Optimization– Boxa detectează zgomotul și modifică automat setarea sunetului pentru a reda clar muzica, chiar și atunci când utilizatorii sunt înconjurați de alte sunete.
  • 360°Party Sound și 360° Party Light – În fiecare colț al camerei, muzica se aude la fel de puternic datorită funcției 360° Party Sound. Iar cu luminile sale vibrante, boxa ULT TOWER 10 iluminează fiecare zonă a petrecerii, putând chiar să se sincronizeze cu muzica pentru a crea o adevărată atmosferă de festival.
  • Karaoke, intrare pentru chitară și TV Sound Booster – Datorită microfonului wireless inclus, utilizatorii pot să interpreteze toate melodiile preferate, având control complet asupra sunetului cu ajutorul comenzilor Echo și Key Controls de pe panoul superior al boxei. Mai mult, un alt microfon poate fi adăugat pentru o interpretare în duet și poate fi conectată chiar și o chitară, transformând ULT TOWER 10 într-un amplificator. Iar datorită funcției TV Sound Booster, sunetul provenit de la televizor este îmbunătățit.
  • Party Connect– Cu această funcție, utilizatorii pot conecta până la 100 de boxe compatibile pentru a sincroniza muzica și luminile. Cu Party Connect creezi o atmosferă de petrecere extraordinară, datorită sunetului puternic care ajunge în toată încăperea.

ULT FIELD 7 – Petrecerea care te însoțește oriunde

Distracția este mai mare cu bass-ul puternic și luminile vibrante, oriunde ai merge. Cu boxa ULT FIELD 7 poți lua petrecerea cu tine oriunde, datorită construcției rezistente la apă și praf, iar autonomia mare a bateriei înseamnă că poți petrece mai mult timp. În plus, ai opțiunea de a conecta un microfon pentru karaoke chiar și atunci când nu te afli acasă.

Principalele caracteristici ale boxei ULT FIELD 7:

  • ULT POWER SOUND– Utilizatorii pot selecta modul ULT 1 pentru un bass mai profund cu frecvențe mai joase sau ULT2 pentru un bass puternic și dinamic.
  • Funcția Sound Field Optimization– Boxa detectează zgomotul și ajustează automat setările de sunet pentru a oferi o experiență muzicală optimă, indiferent cât de aglomerată ar fi locația.
  • Petrecerea durează mai mult – Cu boxa ULT FIELD 7, poți organiza o petrecere oriunde îți dorești și pentru mai mult timp datorită bateriei cu o autonomie de până la 30 de ore. În plus, cu încărcarea rapidă, sunt adăugate încă 3 ore de redare în doar 10 minute. Rezistența la apă și praf  certificată IP67, îți permit să muți petrecerea afară fără teamă. De asemenea, boxa este rezistentă la apă sărată, ceea ce înseamnă că te poți bucura de muzică chiar și pe plajă.
  • Transportă boxa oriunde– Boxa ULT FIELD 7 poate fi transportată cu ușurință cu ajutorul mânerelor convenabile și, mai mult, este proiectată să funcționeze perfect indiferent dacă este poziționată orizontal sau vertical.
  • Intrare pentru chitară și karaoke și iluminare– Cu un microfon conectat, poți cânta oriunde  vrei. Această boxă este partenerul perfect pentru petrecere datorită controalelor Echo și Key Controls de pe panoul din spate. De asemenea, poți transforma ULT FIELD 7 într-un amplificator prin conectarea unei chitare. Iar pentru mai multă distracție, lumina ambientală oferă o atmosferă subtilă perfectă atât pentru petreceri, cât și pentru utilizarea zilnică.
  • Party Connect– Cu această funcție, poți conecta până la 100 de boxe compatibile pentru a sincroniza muzica și luminile.

ULT FIELD 1 – Sunet puternic. Dimensiuni mici

Cu un bass puternic încorporat într-un pachet compact, boxa ULT FIELD 1 le permite utilizatorilor să asculte melodiile preferate oriunde. Completată cu o curea ce poate fi purtată în mai multe moduri, pentru o utilizare mai ușoară, aceștia pot lua boxa rezistentă la apă, la praf și la șocuri peste tot, pentru mai mult timp, datorită bateriei cu o durată de viață lungă.

Principalele caracteristici ale boxei ULT FIELD 1:

  • ULT POWER SOUND– Pentru un bass mai puternic, activează funcția ULT POWER SOUND.
  • Oriunde, în orice mod– Boxa ULT FIELD 1 este partenerul perfect, oriunde. Proiectată pentru a fi portabilă și cu o autonomie a bateriei de până la 12 ore, utilizatorii se pot bucura de melodiile preferate pentru mai mult timp. În plus, cureaua care poate fi purtată în mai multe moduri, rezistența la apă și praf certificată IP67, designul rezistent la șocuri și rezistența la apă sărată, le permite utilizatorilor să ia boxa cu ei oriunde, în interior sau în exterior.
  • Culori care se potrivesc oricărui stil – Boxa este disponibilă în variantele de culoare Negru, Off-White, Forest Grey și Orange, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să aleagă culoarea care se potrivește cel mai bine stilului lor.
  • Opțiuni de poziționare  – Boxa ULT FIELD 1 este construită pentru a funcționa perfect și atunci când este așezată vertical, și pe o parte, pentru o utilizare optimă a spațiului – chiar și atunci când acesta este limitat.
  • Utilizare– Boxa este ușor de utilizat și de conectat, datorită microfonului încorporat pentru apeluri hands-free, tehnologia Echo Cancelling oferind apeluri mai clare.

ULT WEAR – Sunet puternic. În felul tău

Cu bass excepțional și funcția îmbunătățită de anulare a zgomotului, noile căști ULT WEAR le permit utilizatorilor să se bucure de atmosfera de festival sau de club oriunde s-ar afla.

Principalele caracteristici ale căștilor ULT WEAR:

  • ULT POWER SOUND– Doar prin apăsarea butonului ULT, utilizatorii se pot bucura de un sunet mai puternic. Modul ULT1 oferă un bass profund, cu frecvențe joase, în timp ce ULT2 oferă un bass puternic.
  • Proiectate pentru putere– Căștile sunt alimentate de Sony Integrated Processor V1, același procesor care se regăsește în căștile premiate din seria 1000X de la Sony, și de o unitate de driver proiectată special pentru seria ULT POWER SOUND, pentru a produce o energie impresionantă, un bass cu rezonanță mare și detalii extrem de clare.
  • Anularea zgomotului– Cu tehnologia Dual Noise Sensor și procesorul integrat V1, căștile ULT WEAR duc anularea zgomotului la un alt nivel. Acum poți să organizezi o petrecere doar pentru tine, oriunde te-ai afla – doar tu și muzica – eliminând distragerile din mediul înconjurător.
  • Design confortabil– Căștile sunt confortabile, cu pernuțe moi pentru urechi și cu mai mult spațiu în jurul urechilor, dar oferă în continuare un sunet puternic și de înaltă calitate. Modelul ULT WEAR are un design pliabil și este livrat și împreună cu o husă pentru transport.
  • Utilizare zilnică– Căștile ULT WEAR sunt un model care emană funcționalitate, formă și funcții speciale. Senzorul încorporat pauză muzicii atunci când utilizatorii își scot căștile și o pornește din nou atunci când le pun la loc. De asemenea, funcția Bluetooth® oferă posibilitatea de a conecta două dispozitive în același timp.

Proiectate având ca prioritate sustenabilitatea

Seria ULT Power Sound nu este concepută doar pentru a oferi un sunet puternic, ci este construită cu gândul la mediul înconjurător. În construcția produselor se utilizează plastic reciclat, reflectând astfel angajamentul Sony de a reduce impactul produselor și practicilor asupra mediului.

Preț și disponibilitate

  • ULT TOWER 10 este disponibil în varianta de culoare Negru, începând cu aprilie 2024, la un preț estimat de 6000 lei
  • ULT FIELD 7 este disponibil în varianta de culoare Negru, începând cu aprilie 2024, la un preț estimat de 2000 lei
  • ULT FIELD 1 este disponibil în variantele de culoare Negru, Forest Grey, Off White și Orange, începând din aprilie 2024, la un preț estimat de 700 lei
  • Căștile ULT WEAR sunt disponibile în variantele de culoare Negru, Forest Gray și Alb, începând cu aprilie 2024, la un preț estimat de 1000 lei

For the Music

Sony a creat platforma „For The Music” pentru produsele și serviciile sale audio profesionale și dedicate consumatorilor. Cu „For The Music” Sony se afirmă ca fiind primul brand audio care conectează creatorii de muzică și consumatorii, având ca scop construirea de experiențe muzicale autentice pentru fani prin susținerea viziunii creatorilor mai presus de orice.

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o filială deținută în totalitate de Sony Group Corporation și este responsabilă pentru activitățile de divertisment, tehnologie și servicii (ET&S) din cadrul grupului Sony. Cu viziunea de a „continua să ofere Kando și Anshin* oamenilor și societății din întreaga lume prin urmărirea tehnologiei și a noilor provocări”, Sony Corporation sprijină Grupul Sony cu ajutorul tehnologiei pentru a crea divertismentul viitorului împreună cu creatorii de conținut.

Pentru mai multe informații, vizitează: www.sony.net

*Ambele cuvinte japoneze, Kando înseamnă emoție, iar Anshin are diverse semnificații, cum ar fi liniște sufletească, fiabilitate și încredere.

No Comments

Add your comment