Căștile HUAWEI FreeClip Beige Edition sunt disponibile în România: eleganță și confort în fiecare zi

Just another WordPress site

Căștile HUAWEI FreeClip Beige Edition sunt disponibile în România: eleganță și confort în fiecare zi

București, 15 mai 2024 – HUAWEI anunță disponibilitatea pe piața din România a noii ediții Beige a căștilor open-ear HUAWEI FreeClip. Design-ul lor axat pe fashion și confort, precum și tehnologiile care asigură experiențe audio wireless de top transformă HUAWEI FreeClip într-un companion ideal pentru cei aflați în căutarea unei alternative la tradiționalele căști in-ear.

Noua ediție Beige cu aspect de nisip și suprafață fină

HUAWEI FreeClip Beige edition vin cu o estetică neutră cu un aspect în culoarea și textura nisipului, inspirat din dunele insulelor din zona mediteraneeană. Textura mată și fină ca mătasea asigură experiențe tactile care îi vor duce pe utilizatori cu gândul la plajă, asigurând un plus de confort.

Ediția Beige completează opțiunile de culoare existente – Purple și Black. Fiecare nuanță a fost dezvoltată pentru a acoperi preferințe și stiluri de viață diversificate. Varianta Purple captează lumina apusului de soare și este ideală pentru cei care vor să-și acccesorizeze ținutele cu un plus de culoare, în timp ce varianta Black oferă un look sofisticat și sobru, ideal pentru ținutele formale.

Specificațiile care surprind

Căștile HUAWEI FreeClip se situează la polul opus al tehnologiilor audio convenționale, datorită arhitecturii C-bridge Design, dar și datorită premierei setate de tehnologia de recunoaștere automată a urechii în care sunt introduse. Au certificare IP54 de rezistență la apă și transpirație, asigură apeluri vocale clare pe bază de AI, iar bateria lor rezistă până la 8 ore în timpul ascultării muzicii și până la 36 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare.

Prețuri și disponibilitate pe piața din România

HUAWEI FreeClip sunt disponibile în România la prețul recomandat de vânzare de 999 de lei.

Până pe 21 mai 2024, pentru comenzile plasate pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de un discount direct de 100 de lei la noua variantă Beige edition și de o reducere de 200 de lei pentru variantele Purple și Black, prin aplicarea cuponului AFREECLIPBP200.

No Comments

Add your comment