Biomania.ro – Bauturi naturale pentru un regim de viata sanatos

Just another WordPress site

Biomania.ro – Bauturi naturale pentru un regim de viata sanatos

Toate produsele folosite de om pentru alimentative, pot fi impartite in “utile” si “daunatoare”. Alimentele utile trebuie sa fie incluse in dieta in fiecare zi: sunt bogate in aminoacizi, vitamine, micro si macroelemente, acizi grasi, fibre. Toate acestea sunt digerate cu usurinta, nu incetinesc metabolismul si nu au un efect daunator asupra sanatatii. De asemenea, toate aceste elemente sunt incluse in bauturile bio pe care la gasesti intr-unul dintre cele importante magazine bio online, biomania.ro . Aceste produse includ in mod traditional urmatoarele ingrediente: fructe si legume proaspete (vitamina C, fibre), cereale (vitaminele B, C, D, E, magneziu, potasiu, acid folic etc.), fructe uscate si nuci (vitamine, acizi grasi, proteine).

Bautura Isola Bio

Bautura naturala Isola Bio are un gust dulce delicat, cu note de nuca, alune, fructe proaspete, cereale  si o aroma atractiva  cu nuante cremoase. Nu contine lapte de vaca si colesterol si este potrivita pentru un meniu vegetarian sau vegan. Poate fi folosita pentru a face piureuri, deserturi si diferite feluri de mancare. Bautura Isola Bioeste bogata in calciu, fosfor, magneziu, zinc, vitamina E, acid folic etc., necesare pentru dezvoltarea corespunzatoare a celulelor noi si mentinerea unui corp tanar si sanatos. De asemenea, bauturile Isola Bio sunt ideale pentru cresterea sanatoasa a copiilor.

Bautura bio din ovaz

Bautura bio din ovaz devine din ce in ce mai populara printre iubitorii de alimentatie sanatoasa, vegetarieni si vegani. Care este  motivul pentru care ar trebui inclusa in dieta ta? Veganismul inseamna o respingere totala a produselor de origine animala. Laptele de vaca se incadreaza, de asemenea, in categoria alimentelor interzise. Veganii isi pot permite sa includa bautura bio din ovaz in dieta lor. Multi chiar sarbatoresc gustul sau placut cremos si continutul caloric. Un alt avantaj al acestei bauturi este faptul ca este la fel de buna ca si fulgii de ovaz. Imbunatateste starea unghiilor, a parului, a dintilor,  datorita continutului ridicat de calciu. Elimina colesterolul din organism, care sustine activitatea inimii si a stomacului; normalizeaza metabolismul si elimina edemul; promoveaza scaderea in greutate; ajuta la ameliorarea stresului si a oboselii, normalizeaza somnul; are un efect benefic asupra memoriei; mentine nivelurile normale de zahar din sange; ofera o explozie de energie. De asemenea, contine vitamine din grupa B: B1, B2, B6, B12, este bogat in fier, calciu, fosfor si siliciu. In plus, este recunoscut ca un excelent antioxidant.

Bautura orez

Bautura orez este o bautura racoritoare creata pe baza celor mai bune soiuri de orez si apa pura. Utilizata in combinatie cu cereale la micul dejun, creeaza un gust unic, si, de asemenea poate fi un ingredient excelent pentru piureuri sau ca inlocuitor pentru smantana. Bautura orez revigoreaza perfect organismul si stinge setea. Este 100% naturala, nu contine zahar, ci numai indulcitori naturali. Contine o cantitate mica de grasimi saturate, care ajuta la mentinerea nivelului normal de colesterol din sange. Se digera usor, deoarece nu contine lactoza. Ofera o nutritie excelenta, echilibrata, facand parte integranta a unui stil de viata sanatos. Este recomandata pentru mentinerea sanatatii.

No Comments

Add your comment