Inchirieri avantajoase spatii birouri

Just another WordPress site

Inchirieri avantajoase spatii birouri

Orice afacere ai deschide, ai nevoie de spatiu pentru birouri, fie situat cat mai central, fie in apropierea locuintei tale. In prezent, oamenii isi pot deschide: agentie de publicitate, birou de asigurari, punct de achitare a facturilor, biroul notarial, casa de avocatura sau birou de traduceri.

Ploiestiul este in plina dezvoltare, de aceea cererile de spatii pentru birouri si ofertele sunt numeroase si deosebit de avantajoase, important este sa stim unde anume sa le cautam.

Royal-imob.ro este o astfel de agentie imobiliara, care pe langa apartamente incepand de la doua camere si pana la 5-6 camere, case si vile pentru familii pune la dispozitie si inchirieri birouri Ploiesti.

Doritorii au acces la informatii complexe, spatiile respective pot fi amenajate dupa cum doresc cei care au nevoie de ele. Antreprenorii gasesc pe site-ul agentiei informatii privind:

-suprafata totala. Este bine ca spatiul este gol, iar antreprenorul poate aduce ce mobilier doreste, fiind posibile chiar si mici artificii de compartimentare.

-este important sa se precizeze si tipul de imobil. Ca antreprenor as alege o vila, fiindca accesul intr-un apartament prin intermediul interfonului este mai dificil, iar locatarii s-ar simti deranjati de afluxul de clienti din anumite zile si ore. De asemenea in anunt este precizat si numarul de camere.

-numarul grupurilor sanitare. De la 10 angajati in plus sunt utile doua grupuri sanitare.

-numarul locurilor de parcare. Este absurd ca functionarii sa vina cu masinile la serviciu si sa nu aiba unde le parca in siguranta.

-informatii privind starea podelelor, a iluminatului, a ferestrelor si a interiorului

-existenta utilitatilor: a sistemului de incalzite, de climatizare, existenta centralei proprii, a apei curente si sistemului de alimentare cu gaz.

-senzor de fum, sistem de alarma,telecomanda, poarta acces auto

Pentru un birou notarial sau o sectie de traduceri in si din trei-patru limbi de circulatie internationala, cum ar fi: engleza, franceza, italiana, germana, spaniola va recomand urmatoarele spatii de birouri:

-vila situata central, cu 6 incaperi, in care traducatorii pot sta in functie de limbile straine pe care le cunosc. Dupa cum spuneam, la vila oamenii pot intra usor sa solicite traduceri, in timp ce intr-un bloc ar fi mai greu de patruns si de urcat la etajele superioare fara ca locatarii sa fie deranjati.

-Functionarii pot utiliza cele doua grupuri sanitare, iar cele trei locuri de parcare sunt suficiente.

-Vila este renovata recent si pentru a se asigura ca oamenii vin aici numai cu treaba si intra numai cei seriosi exista interfon la intrare.

-Birourile au asigurat confortul in toate anotimpurile, fiindca vila dispune de aer conditionat, dar si de centrala proprie.

-exista conexiune la internet, apa curenta si alimentare cu gaz. Este necesar ca persoana care inchiriaza sa se gandeasca la toate acestea fiindca personalul care lucreaza are nevoie sa isi faca un ceai sau sa isi incalzeasca mancarea.

-pretul este de 4,90 euro/m.p, iar suprafata totala este de aproape 205 m.p

Pe site-ul prezentat mai sus exista si spatii mici de inchiriat care se potrivesc unui singur birou, dar exista si immobile care au peste 520 m.p si pot fi transformate in birouri pentru companii.

Toti oamenii de afaceri din Ploiesti, care au mare nevoie de cladiri de birouri pot sa gaseasca sediul dorit pe site-ul agentiei imobiliare prezentate mai sus!

No Comments

Add your comment