Oracle Modern Business Forum București Timpul schimbării mentalității liderilor de business

Just another WordPress site

Oracle Modern Business Forum București Timpul schimbării mentalității liderilor de business

București, 20.02.2019 – Mediul de afaceri se confruntă acum cu o concurență acerbă din partea companiilor care conduc transformări digitale fără precedent în cadrul organizației lor. Un studiu recent realizat de Oracle (Agile Finance Unleashed: Trăsăturile cheie ale liderilor de finanțe digitale) arată că 46% liderii din domeniul financiar care au competențe în domeniul tech au raportat o creștere a veniturilor, comparativ cu doar 29% dintre liderii care nu dispun de astfel de competențe.

Pentru a ajuta companiile românești în această evoluție, Oracle a organizat astăzi “Oracle Modern Business Forum Bucharest” pentru a prezenta oportunitățile de business și IT ale aplicațiilor cloud pentru întreag pachetul C-Suite și a oferi cele mai bune exemple de bune practici la nivel local și regional ale organizațiilor invatoare care folosesc soluțiile de tip cloud ERP, HCM, CX sau soluții aplicabile lanțului de aprovizionare.

“Nicio companie nu vrea să fie perturbată în activitățile sale de ce se întâmplă acum la nivel digital însă organizațiile hiper-conectate vor fi cele care vor reuși înainte competiției, datorită capacității lor de a reacționa și de a anticipa schimbările de pe piață. Este un moment interesant pentru a ocupa funcțiile de CFO / CMO / CHRO și cu instrumentele potrivite la dispoziția acestor funcții, liderii din domeniul financiar pot devenii liderii schimbării de care au nevoie companiile pentru a deveni companii disruptive”, a declarat Panagiotis Pantazis, Oracle’s Regional Applications Sales Leader.

Oracle pune automatizarea și AI în centrul strategiei aplicațiilor cloud. Oracle a încorporat inteligența adaptivă în suita de programme ERP (de exemplu, se pot analiza profilul furnizorilor în timp real și datele privind riscurile pentru a genera recomandări de plată specifice fiecărui vendor); în suita CX (agenți digitali care generează cele mai bune recomandări, cum ar fi identificarea ceei mai bune oferte de vânzări sau a celei mai bune direcții de acțiune în materie de suport); în suita HCM (analiza datelor împărtășite de solicitanții de locuri de muncă – cu privire la abilitățile lor, istoricul activității și interesele lor – și apoi potrivirea acestor modele cu datele privind cerințele locului de muncă) precum și în alte suite de aplicații.

Dar AI și ML (n.a. machine learning) nu reprezintă principala forță a strategiei de aplicații pentru companii, ci automatizarea serviciilor în cloud. În momentul de față, clienții aplicațiilor cloud dezvoltate de Oracle pot beneficia de avantajele tehnologiei AI și de automatizare, pe care Oracle le-a dezvoltat. Aceștia primesc un flux constant de inovații distribuite pe o perioadă lungă de timp, prin intermediul unor actualizări trimestriale livrate prin conexiunea la internet.

“Până în prezent, cei care ocupă funcția de CFO si echipele lor au fost reactivi – urmărind performanta activității financiare. Cea mai mare parte dintre aceștia continuă să petreacă mai mult timp colectând date decât să le analizeze. Dar ne propunem să vedem cum directorii financiari utilizează aceste informații atât în ​​mod proactiv, cât și în mod predictiv, cum reușesc să colecteze informații din cadrul diferitelor unități de business și să le folosească pentru a ajuta compania să se miște repede în direcția evoluției tendințelor din piață”, a mai adaugat Panagiotis Pantazis.

În acest context, liderii din domeniul financiar se află sub presiuni din ce în ce mai mari pentru a de veni agenți ai schimbării pentru organizarea lor. Se așteaptă de la ei să inoveze astăzi, să prezică ziua de mâine și să modeleze viitorul – iar aplicațiile ERP bazate pe cloud cu capabilități de învățare automată încorporate sunt esențiale în aceste condiții.

###

 

Despre Oracle

Oracle Cloud oferă o suită completă de aplicații integrate pentru vânzări, servicii, marketing, resurse umane, finanțe, logistică și aprovizionare și producție, precum și infrastructură de Generație 2 automatizată și sigură, care include baza de date autonomă Oracle. Pentru mai multe informații despre Oracle (NYSE: ORCL), vizitați-ne la adresa oracle.com.

Mărci înregistrate

Oracle și Java sunt mărci înregistrate Oracle și/sau ale filiațiilor proprii. Celelalte denumiri sunt mărci înregistrate ale deținătorilor respectivi.

No Comments

Add your comment