Principalele avantaje ale ojei si ale gelului semipermanent

Just another WordPress site

Principalele avantaje ale ojei si ale gelului semipermanent

Orice domnisoara viseaza la un ccorp de vis, la un ten curat si matasos, cat si la unghii cat mai ungi si frumoase.

In materie de maini frumoase exista in prezent mai multe solutii. Astfel, orice doamna sau domnisoara poate capata astazi un aspect formidabil al manichiurii apelans la saloanele de infrumusetare si la tehnicile disponibile pe piata. Una dintre cele mai apreciate metode de stilizare si respectiv infrumusetare a unghiilor este tehnica unghiilor cu oja semipermanenta sau gel din aceeasi categorie.

De ce sa apelezi la tehnica cu accesorii semipermanente si cand sa o faci

In primul rand oja semipermanenta este cunoscuta pentru capacitatea acesteia de a rezista o perioada indelungata, asemanator gelului. Insa, motivul pentru care aceasta a ajuns sa fie in topul preferintelor se datoreaza proceeului de aplicare, al rezistentei indelungate, cat si datorita faptului ca aceasta este mai putin nociva decat gelul clasic. Aplicarea ojei semipermanente nu afecteaza unghia naturala la fel de mult precum gelul deoarece nu necesita o pilire aprofundata. Mai apoi, materialele de lucru sunt cu mult mai putine iar pasii mult mai mici, motiv pentru care deseori vom intalni aceasta procedura realizandu-se cu usurinta chiar si de catre persoanele nespecializate in domeniu. Totodata, indepartarea acesteia se poate face fie prin intermediu unei solutii speciale si accesibile, fie cu ajutorul acetonei pure, procedeu ce este usor de realizat fata de indepartarea gelului care necesita pilire si/sau freza. La fel ca si in cazul unui gel semipermanent, rezistenta acestei oje se poate ridica pana la trei saptamani sau mai mult.

Cu manichiura transparenta poti face aceleasi lucruri care iti fac placere, fara sa-ti fie teama ca unghiile tale naturale vor fi expuse sau ca vei ramane fara culoare, fapt valabil pentru persoanele care tind sa-si foloseasca foarte mult mainile pentru activitatile casnice sau pentru cele impuse e catre locul de munca.

Astfel, daca iti doresti o manichiura impecabila usor de realizat, economica si eficienta, poti apela fara griji la oja sau gelul semipermanent. Iar daca vrei sa te specializezi in domeniu, cu atat mai mult este indicat sa incepi prin folosirea acestora care te va ajuta sa capeti indemanare.

No Comments

Add your comment