Principalele avantaje in materie de oja semipermanenta si gel semipermanent

Just another WordPress site

Principalele avantaje in materie de oja semipermanenta si gel semipermanent

Orice domnisoara viseaza la un corp de vis, la un ten curat si matasos, cat si la unghii cat mai sanatoase si mai stralucitoare.

In materie de maini frumoase exista in prezent mai multe solutii. Astfel, orice doamna sau domnisoara poate capata astazi un aspect formidabil al manichiurii apeland la saloanele de infrumusetare si la tehnicile disponibile pe piata. Una dintre cele mai apreciate metode de stilizare si respectiv infrumusetare a unghiilor este tehnica unghiilor cu oja semipermanenta sau gel din aceeasi categorie. Totusi, care sunt avantajele folosirii ojei semipermanente si gelului semipermanent?

In primul rand oja semipermanenta este cunoscuta pentru capacitatea acesteia de a rezista o perioada indelungata, la fel ca si in cazul gelului. Insa, motivul pentru care manichiura semipermanenta a ajuns sa fie in topul preferintelor se datoreaza procedeului, cat si datorita faptului ca aceasta este mai putin nociva decat manichiura clasica. Aplicarea ojei semipermanente sau gelului semipermanent nu afecteaza unghia naturala la fel de mult precum oja clasica sau gelul clasic deoarece nu necesita o pilire aprofundata. Mai apoi, materialele de lucru sunt cu mult mai putine in cazul manichiurii semi iar pasii mult mai mici, motiv pentru care deseori vom intalni aceasta procedura realizandu-se cu usurinta chiar si de catre persoanele nespecializate in domeniu. Totodata, pentru a indeparta oja sau gelul semi este nevoie doar de o solutie speciale si accesibila, procedeu ce este usor de realizat comparativ cu manichiura clasica, care necesita pilire si/sau frezare. La fel ca si in cazul unui gel semipermanent, rezistenta ojei semipermanente se poate ridica pana la trei saptamani sau mai mult.

Cu manichiura semipermanenta poti face aceleasi lucruri care iti fac placere, fara sa-ti fie teama ca unghiile tale naturale vor fi expuse sau ca vei ramane fara culoare, fapt valabil pentru persoanele care tind sa-si foloseasca foarte mult mainile pentru activitatile casnice sau pentru cele impuse de catre locul de munca.

Astfel, daca iti doresti o manichiura impecabila si usor de realizat, economica si eficienta, poti apela fara griji la oja sau gel semipermanent. Iar daca vrei sa te specializezi in domeniu, cu atat mai mult este indicat sa incepi prin folosirea acestora care te va ajuta sa capeti indemanare si sa le oferi clientelor tale o manichiura rezistenta si care nu se ciobeste.

No Comments

Add your comment