Repatriere decedati pentru cei care au plecat sa lucreze in lume ca sa infloreasca tara lor draga

Just another WordPress site

Repatriere decedati pentru cei care au plecat sa lucreze in lume ca sa infloreasca tara lor draga

Referitor la romanii care pleaca peste mari si tari exista doua conceptii diferite:

  1. Cei care pleaca sunt egoisti si nu doresc altceva decat sa se imbogateasca. Ei nu se gandesc la tot ce lasa aici.

Aceasta conceptie este complet falsa, fiindca banii sunt adusi in tara si prin intermediul lor, Romania infloreste. Fiecare roman plecat imbogateste bugetul, contribuie la progresul economiei prin munca sa.

Sa nu credeti ca ii este usor in strainatate si ca il pun strainii in capul mesei, dar el rezista cu stoicism, stiind ca ai sai au nevoie de banii aceia.

  1. Cei care accepta instrainarea iubesc prea mult si se sacrifica. Ei isi iubesc familiile si doresc sa le ofere o viata mai usoara intr-o casa confortabila, excursii de vis, indeplinirea tuturor dorintelor. Acolo, departe, ei stau cu gandul la preafumoasa tara din care au plecat, la satul natal si la oamenii dragi.

Toti romanii care pleaca isi iubesc tara, ba mai mult de-atat, acolo, departe ajung sa o divinizeze. Este cumplit sa se stinga departe de tara si sa ramana cu amaraciunea dorului neimplinit, dar daca nenorocirea se intampla, sa nu uitam de firmele ce asigura repatriere decedati!

Aduceti-i acasa pe toti cei care se sting cu lacrimile fierbinti ale dorului de acasa pe obraji! Nu este deloc scump si nu este deloc greu sa dai un telefon la cea mai buna firma de pompe funebre si sa le soliciti reprezentantilor acesteia sa intervina.

Cu ei nu veti mai avea nicio grija, fiindca nici nu este nevoie sa plecati de acasa. Ei fac totul, in timp ce familia indurerata se pregateste doar sa isi intampine decedatul la capela si sa ii spuna cat de mult l-a asteptat.

Despartirea de cei dragi este grea, dar sarcina organizarii inmormantarii a fost preluata de pe umerii celor topiti de durere, iar in cazul unei repatrieri sunt enorm de multe de facut.

Iata concret cat de mult muncesc membri echipei de repatrieri din tara unde a avut loc decesul ca defunctul sa fie adus acasa la timp si sa isi doarma somnul de veci in pamantul cald al tarii sale!

  1. Mai intai se ocupa de punerea la punct a dosarului de repatriere si este mult de alergat, fiindca documentele sunt eliberate de autoritatile statului respectiv, iar cel care se duce dupa ele trebuie sa stie limba, sa explice de ce se afla acolo si sa completeze cererile sau documentele obligatorii.
  2. Decedatul trebuie pregatit cu atentie si asezat in cele doua sicrie obligatorii, iar inainte de plecare, capacul se sigileaza.

3.Masinile funerare sunt mereu in stare de asteptare, iar cand apartinatorii solicita repatrieri, sunt conduse de soferi atenti la mii de kilometri ca inmormantarea sa aiba loc.

Totul se desfasoara rapid si responsabil, iar familia este tinuta la curent cu modul in care decurge repatrierea.

Tot ceea ce pot sa va spun este ca si un prieten bun daca as avea care s-ar stinge departe de tara si as sti cat de mult a tanjit dupa ea, as face tot ce este omeneste posibil sa solicit unei firme de servicii funerare sa il aduca acasa!

No Comments

Add your comment