Sfaturi utile pentru cel mai frumos buchet de flori

Just another WordPress site

Sfaturi utile pentru cel mai frumos buchet de flori

De obicei, poti ghici cu usurinta care sunt florile preferate ale femeilor: fie au un tatuaj cu florile preferate, fie  tot ceea ce le inconjoara, de la haine si pana la obiecte au o simbolistica adiacenta cu floarea respectiva. Florile preferate por reiesi inclusiv din discutiile cu ea. Uneori, daca aceasta informatie nu poate fi ghicita, poti sa intrebi cea mai buna prietena pentru ca fetele stiu absolut tot una despre alta.

Daca nu reusesti sa afli care sunt florile sale preferate atunci o solutie optima este sa alegi un buchet care sa aiba mai multe tipuri de flori. Poti gasi tot ceea ce doresti pe OkFlora, o florarie online renumita pentru calitatea produselor.

Poti alege buchete flori deosebite in functie de aroma pe care o au. Exista flori cu miros fresh, fructat, dulce si floral.

Alege florile in functie de ceea ce vrei sa transmiti

Florile din buchet pot fi alese in functie de ideile si emotiile pe care vrei sa le transmiti. Spre exemplu, toti stiu ca trandafirii rosii sunt un simbol pentru iubirea pasionala si intima. Dar doar cativa cunoscatori, florarii foarte priceputi stiu ca hortensiile sunt florile care reprezinta afectiune si recunostinta.

Un buchet de lalele este perfect pentru a simboliza puritate si pentru a transmite energii pozitive, pentru a face o persoana sa se simta bine si pentru a dovedi sinceritate si prietenie. Liliacul alb este reprezentativ pentru inocenta, in timp ce liliacul violet este cel care simbolizeaza prima iubire.

Gerbera este semnificativa pentru sinceritate si amarilisul este reprezentativ pentru admiratie. Pasarea paradisului poate fi oferita pentru entuziasm si veselie, in timp ce gladioelele sunt florile perfecte pentru a simboliza taria de caracter.

Din punctul acesta de vedere iti recomandam sa intrebi maestrii florari care sunt florile care pot transmite ceea ce vrei sa spui unei persoane care primeste buchetele de flori, fara sa fie nevoie de cuvinte pentru acest lucru.

Florile rosii sunt un simbol in sine pentru pasiune si energie sau dorinta, florile portocalii sunt cele care atrag atentia si cele care reprezinta incurajare si entuziasm, veselie si creativitate, in timp ce florile galbene sunt flori solare care reprezinta inteligenta si pofta de viata sau bucurie in timp ce florile albe reprezinta simbolul inocentei si puritatii.

Pentru a crea un buchet este important sa tii cont de cum se imbina simbolistica florii cu semnificatiile cromatice ale acesteia. De aceea este recomandat sa ceri pareri avizate in momentul in care vrei sa creezi buchete speciale care sa vorbeasca pentru tine.

Va fi necesar de asemenea sa te gandesti daca vrei un buchet sau un aranjament floral. Din fericire pe OkFlora le poti gasi pe ambele la cele mai avantajoase preturi. Indiferent de ceea ce alegi, poti acorda atentie detaliilor pentru ca efectul final sa fie cel dorit. Iti recomandam sa ceri parerea specialistilor atunci cand nu stii ce sa alegi, si vei primi toate sugestiile de care ai nevoie pentru ca totuls a fie perfect.

No Comments

Add your comment