Spune stop porilor dilatati!

Just another WordPress site

Spune stop porilor dilatati!

 

Multe femei se zbat sa gaseasca un tratament pori dilatati corespunzator, care sa le redea frumusetea tenului si luminozitatea. Pe piata exista multe produse care promit sa le poata rezolva problema, dar nu toate sunt eficiente, cu atat mai mult cu cat porii dilatati sunt deja extrem de vizibili.

Inainte de a rezolva o problema, trebuie sa o cunoasteti. Problema porilor dilatati a fost subestimata in trecut, dar acum, potrivit sondajelor recente, a depasit problema ridurilor din clasamentul celor mai mari cosmaruri ale femeilor. In ambele cazuri vorbim despre efecte care sunt amplificate in timp. Cand vorbim despre porii dilatati, nasul si zona T in general sunt zonele cele mai afectate. Din fericire exista tratament pori dilatati si, mai ales, precautii eficiente.

Si totusi, iti putem oferi o solutie. Clinica Yiara iti pune la dispozitie pori dilatati tratament eficient si cu aparatura de ultima generatie. Acest tip de tratament se face cu ajutorul laserului Harmony XL Pro, care imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminous. Specialistii de aici folosesc 2 metode laser minim invasive ca peeling laser (Erbium Yag) sau noninvazive ca fotorejuvenarea cu Clear Lift.

Porii dilatati caracterizeaza in principal tenul gras, acestia sunt infundati si largiti din cauza excesului de sebum. Nu este mereu o regula, dar ai sanse mai mari avand tenul gras sa te confrunti cu aceasta problema. Varsta este o alta cauza doarece odata cu terecerea timpului pielea isi pierde elasticitatea si porii incep sa fie mult mai evidenti. O alta cauza o reprezinta obiceiul de a dormi machiata. Curatarea faciala este una dintre cele mai bune metode de prevenire a porilor mariti, demachierea in fiecare seara este o regula generala pentru un ten sanatos.

Cand porii dilatati sunt deja evidenti, nu trebuie sa disperi, deoarece echipa profesionista de la Yiara te poate ajuta!

 

 

 

No Comments

Add your comment