De ce este important sa faci un test de cariera

Just another WordPress site

De ce este important sa faci un test de cariera

Care este slujba potrivita pentru mine? Si care este meseria potrivita pentru aptitudinile mele? Cine stie de cate ori iti vei pune aceste intrebari. Pentru a te ajuta sa raspunzi la aceste intrebari simplu si rapid si pentru a te sprijini in cariera ta, Eurocor iti pune la dispozitie mai multe tipuri de teste, cum ar fi test de cariera pentru a afla ce ti se potriveste cel mai bine.

De asemenea, pe site-ul Institutilui Eurocor sunt disponibile si teste de inteligenta care se integreaza si depasesc paradigma testelor psihoaptitudinale. Testele de la Eurocor sunt instrumente usor de utilizat, care iti sugereaza profilurile profesionale cele mai apropiate de personalitatea ta, si iti da directii potrivite pentru abilitatile si pregatirea ta. Indiferent daca vei utiliza teste de aptitudini profesionale, inteligenta sau cariera, rezultatele iti vor clarifica anumite lucruri la care cautai rapsunsuri.

Testele sunt instrumente dezvoltate pe criterii stiintifice riguroase care raspund unor metode precise de investigare psihologica. Chestionarele nu sunt plictisitoare, nu sunt lente si nici nu este mult de completat. Dimpotriva, sunt usoare si chiar distractive. Datorita lor poti avea 2 tipuri importante de informatii:

– o imagine mai clara a posibilitatilor tale imediate de plasare pe piata fortei de munca;

– o cale pe care sa o urmezi in restul carierei tale educationale (daca nu intentionezi inca sa iti cauti un loc de munca, dar totusi doresti sa te pregatesti).

Unul din aceste teste este dedicat, cum spuneam, carierei.

Ti se vor pune cateva intrebari inclusiv despre „activitati preferate” si „abilitati”. Dupa finalizarea intregului test, care nu va dura mai mult de cateva minute, vei obtine rezultatul imediat. Vei avea un rezultat cu profesiile sau profilul care ti se potriveste cel mai bine, in functie de ce fel de raspunsuri ai dat. Aceste informatii te vor ghida spre o cariera de success, potrivita tie.

Daca ai indoieli cu privire la viitorul tau educational si/sau profesional, nu amana gasirea raspunsurilor. Completeaza testele Eurocor de pe www.eurocor.ro si afla imediat care este profilul tau si ce locuri de munca ti se potrivesc cel mai bine!

No Comments

Add your comment