Kingston FURY încheie un parteneriat cu Ninjas in Pijamas în calitate de furnizor oficial pentru memoriile de gaming

Just another WordPress site

Kingston FURY încheie un parteneriat cu Ninjas in Pijamas în calitate de furnizor oficial pentru memoriile de gaming

București, România, 12th Julie, 2022 – Kingston Technology Europe Co LLP, o filială a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în memorii și soluții tehnologice, anunță parteneriatul cu legendara organizație de sporturi Ninjas in Pijamas. Acordul încheiat pentru o perioadă pe doi ani face din Kingston FURY partenerul oficial de memorii, asigurând performanță maximă pe toate echipamentele de eSports deținute de aceștia. Pe lângă faptul că oferă cea mai bună memorie RAM din lume, parteneriatul se va concentra pe generarea de conținut și activități de social media pentru publicul Ninjas in Pijamas.

“Jucătorii pot detecta cele mai mici inconsecvențe din fiecare configurație hardware și, în consecință, optimizăm întotdeauna configurația pentru a garanta performanțe superioare. Cu Kingston FURY, putem fi siguri că îndeplinim cele mai înalte cerințe și standarde pentru performanțe optime de joc. Linia Kingston FURY va dezlănțui fără îndoială adevărata putere a sportivilor noștri.” a declarat Hicham Chahine, CEO Ninjas in Pijamas.

 img (2)

Hicham a continuat: “Kingston este un brand respectat și de încredere în sectorul hardware al gaming-ului, de aceea suntem incredibili de mândri și încântați să lucrăm cu ei pentru a crește performanța în jocuri pentru toți sportivii noștri din întreaga lume.”

“Încă de la reintroducerea sa în urmă cu un an, Kingston FURY s-a impus ca lider în memoriile de gaming. de la reintroducerea sa în urmă cu un an. Suntem foarte bucuroși să le urăm bun venit echipei Ninjas in Pijamas în familia Kingston.” a declarat Robert Allen, Marketing Director, Kingston EMEA. “Cu Ninjas in Pijamas alături de noi, putem lucra împreună pentru a duce Kingston FURY la următorul nivel!” a mai spus Allen.

Kingston a fost întotdeauna un sponsor de încredere pentru esports și așteaptă cu nerăbdare parteneriatul cu o echipă OG din Ninjas in Pijamas. Ne angajăm față de comunitate și suntem încântați să reintroducem brandul Kingston FURY în atenția fanilor Ninjas in Pijamas.

Pentru mai multe detalii vizitați kingston.com/gaming.

 

Urmăriți Kingston și pe:

YouTube    Instagram

Facebook   LinkedIn

Twitter    Kingston Is With You

Despre Kingston Technology Europe Co LLP

Kingston Technology Europe Co LLP şi Kingston Technology Company, Inc., fac parte din acelaşi grup (“Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de memorii din lume. De la centre de date la laptop-uri şi PC-uri sau dispozitive IoT, Kingston oferă soluţii folosite pentru stilul de viaţă, lucru şi joacă. Cei mai mari producători de computere din lume și companiile de găzduire în cloud depind de Kingston pentru nevoile lor de fabricație, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia utilizată de lume în fiecare zi. Ne străduim dincolo de produsele noastre să vedem imaginea de ansamblu, să satisfacem nevoile clienților noștri și să oferim soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre filozofia noastră Kingston Is With You, vizitați Kingston.com.

Despre Ninjas in Pyjamas:

Ninjas in Pijamas este una dintre cele mai organizații de eSports din lume, cu activitati eSports în zone precum America de Nord, America de Sud, Europa și Asia. Înființată în anul 2000, Ninjas in Pijamas a fost pionioer in eSports încă de la începuturile sale. Și-au dobândit experiența concurând la cel mai înalt nivel în multe titluri, iar viziunea lor este să aducă cultura jocurilor într-o lume fără limite.

No Comments

Add your comment