Noul smartphone HUAWEI nova Y70 aduce o nouă experiență în materie de design și tehnologie

Just another WordPress site

Noul smartphone HUAWEI nova Y70 aduce o nouă experiență în materie de design și tehnologie

București, 15 iulie 2022 – Huawei Consumer Business Group a lansat smartphone-ul nova Y70, cel mai recent model din gama de produse nova, care își propune să le ofere utilizatorilor o tehnologie nouă, avansată, la un preț rezonabil. HUAWEI nova Y70 a moștenit ADN-ul excelent de la nova Y, aducând o serie de funcții impresionante, cum ar fi un ecran HUAWEI FullView de 6,75 inci, o baterie mare de 6.000 mAh, HUAWEI SuperCharge de 22,5 W, stocare de 128 GB și sistemul puternic de operare EMUI 12. nova Y70 oferă o experiență de utilizare inovatoare, mai fluidă, mai inteligentă, având în același timp un design atractiv și a înregistrat o performanță suprinzătoare cu peste 1.000 de precomenzi.

În noua eră a smartphone-urilor, Huawei își propune să ofere cele mai noi progrese tehnologice și continuă să le aducă utilizatorilor o experiență de viață digitală inteligentă. În materie de culoare și design, HUAWEI nova Y70 a moștenit excelența artistică a seriei nova Y. Noul telefon dispune de un design curbat elegant și vine în trei variante de culoare: Pearl White, Crystal Blue și Midnight Black. Huawei a prelungit oferta de tip bundle care include Band 7 până pe data de 24 iulie. Sub umbrela campaniei de lansare, Huawei oferă și un voucher în valoare de 200 de lei disponibil pentru abonații noi și cei existenți până pe data de 3 august.

HUAWEI nova Y70

Încărcare de doar 2 ori pe săptămână datorită bateriei de 6000 mAh de lungă durată

HUAWEI nova Y70 moștenește durata lungă de viață a bateriei din seria HUAWEI Y. Cei 6000 mAh (valoare tipică) ai bateriei oferă o autonomie ce aduce mai multă încredere în utilizare și mai puține griji pentru utilizatori. Cu tehnologia AI unică de economisire inteligentă a energiei, HUAWEI nova Y70 a optimizat profund cele opt arii de consum energetic.

În plus, HUAWEI nova Y70 acceptă HUAWEI SuperCharge de 22,5 W, care le oferă utilizatorilor un timp de încărcare mai scurt și o durată de viață foarte lungă a bateriei. Telefonul este echipat și cu un sistem integrat de protecție a încărcării cu 13 straturi și un sistem electrochimic optimizat pentru a îmbunătăți siguranța încărcării și ciclul de viață al bateriei. Încărcarea este necesară doar de două ori pe săptămână, mai rar decât în cazul altor smartphone-uri cu aceeași capacitate a bateriei. Datorită consumului de energie optimizat al aplicațiilor, HUAWEI nova Y70 poate identifica și opri consumul de energie al acelora care nu sunt utilizate frecvent și al celor non-core. Dacă utilizatorul activează modul Baterie scăzută când aceasta este la 5%, dispozitivul va funcționa în standby timp de până la 12 ore înainte de a se opri. În plus, HUAWEI nova Y70 oferă o ieșire de 5V/1A, pentru a funcționa ca baterie externă și poate suporta încărcare inversă cu fir pentru smartwatch-urile, brățările fitness și smartphone-urile HUAWEI.

Ecran HUAWEI FullView de 6,75 inchi pentru o experiență vizuală captivantă

HUAWEI nova Y70 dispune de un ecran HUAWEI FullView de 6,75 inchi, oferindu-le utilizatorilor o perspectivă mai amplă și o experiență vizuală captivantă. Datorită raportului ecran-corp mare, de 90,26%, și design-ului cu decupaj îngust, ecranul afișează mai mult conținut, fie că este vorba de imagini, videoclipuri sau jocuri.

Pentru a reduce oboseala oculară, HUAWEI nova Y70 acceptă diferite moduri de ecran, printre care reglarea inteligentă a luminii, ecranul luminos și modul e-book. Indiferent de lumina din jur, utilizatorii se pot bucura întotdeauna de o experiență de vizionare confortabilă. Timpul petrecut în fața ecranului noaptea poate provoca iritații și oboseală oculară, însă HUAWEI nova Y70 poate reduce luminozitatea ecranului și poate scădea temperatura culorii pentru a proteja vederea.

Spațiu de stocare generos și experiență audio inedită, pentru o viață digitală inteligentă

HUAWEI nova Y70 vine cu o memorie mare de 4 GB și o capacitate de stocare de până la 512 GB cu card MicroSD. Spațiul generos înlătură grijile referitoare la stocare și garantează o performanță stabilă în timpul comutării între aplicații sau rulării mai multora în același timp. Spațiul de stocare și memoria mare a telefonului oferă o experiență de utilizare fluidă, îndelungată.

HUAWEI nova Y70 este echipat și cu tehnologia EROFTS de compresie a fișierelor, pentru a minimiza utilizarea spațiului de stocare atunci când utilizatorul descarcă melodiile, videoclipurile și jocurile preferate.

Seria HUAWEI Nova Y le-a permis utilizatorilor să se bucure de muzică redată la un volum ridicat. Modelul HUAWEI nova Y70 din noua generație este echipat cu sistemul optimizat HUAWEI SuperSound, care îmbunătățește calitatea sunetului și oferă un bas mai profund și mai clar, cu un interval dinamic și un simț al spațiului mult îmbunătățite.

HUAWEI nova Y70 suportă sunet surround virtual pe 9.1 canale, care oferă efecte sonore 3D și un efect „sky channel” extraordinar. Indiferent dacă utilizatorii ascultă muzică sau urmăresc filme, aceștia se pot bucura de o călătorie audio captivantă cu efecte sonore impresionante.

 

Fotografii perfecte cu camera frontală pentru selfie-uri și camera principală de înaltă rezoluție

HUAWEI nova Y70 vine cu o cameră frontală de 8 MP pentru selfie-uri cu detalii clare. În plus, camera acceptă efectul bokeh și, împreună cu algoritmul AI Beauty dezvoltat de Huawei, poate crea un efect de înfrumusețare în funcție de caracteristicile utilizatorului. HUAWEI nova Y70 dispune și de tehnologia de retroiluminare HDR care poate surprinde mai multe detalii în portrete și peisaje, în ciuda interferențelor luminii.

HUAWEI nova Y70 este echipat cu o cameră triplă AI ce include o cameră principală de înaltă rezoluție de 48 MP (diafragmă f/1.8), o cameră de 5 MP cu unghi ultra-larg de 120° și o cameră de profunzime de 2 MP. Camera principală de înaltă rezoluție cu algoritmi Huawei optimizați poate reduce zgomotul și crește intervalul dinamic, garantând fotografii de cea mai bună calitate, indiferent dacă este vorba de portrete sau peisaje. Camera cu unghi ultra larg de 120° surprinde cu ușurință mai mult conținut într-o singură fotografie, pentru a captura fiecare amintire, indiferent dacă este vorba de peisaje sau fotografii de grup.

O experiență eficientă, convenabilă și sigură de viață inteligentă interactivă, cu EMUI 12

Pentru a permite controlul și colaborarea pe mai multe dispozitive, EMUI 12 oferă prin drag-and-drop o conectare simplă și intuitivă. Pe interfața Super Device a HUAWEI nova Y70, pictograma smartphone-ului este situată în centru și este înconjurată de alte pictograme care reprezintă alte dispozitive (smartphone-uri, boxe și televizoare HUAWEI). Pentru a conecta două dispozitive, utilizatorii pot pur și simplu să tragă pictogramele corespunzătoare dispozitivelor pe care doresc să le conecteze spre smartphone. Mai mult, HUAWEI nova Y70 cu EMUI 12 dispune de HUAWEI MeeTime, care acceptă apeluri video HD cu până la 12 participanți și o rată de cadre ridicată. Utilizatorii pot transfera apelurile MeeTime de pe telefon pe un televizor HUAWEI pentru a se bucura de un apel video pe un ecran mai mare.

În plus, HUAWEI nova Y70 acceptă și Modul Easy. Când acesta este activat, interfața este mai precisă, cu pictograme și fonturi mari și afișare a volumului, permițând utilizatorilor să vadă conținutul mai clar. Astfel, interfața devine mai simplă și mai eficientă. Mai mult, cu ajutorul unor gesturi simple, utilizatorii pot realiza rapid capturi de ecran.

HUAWEI AppGallery este magazinul oficial de aplicații Huawei, care le permite utilizatorilor să descarce, să gestioneze și să partajeze serviciile aplicațiilor mobile. Acesta oferă aplicații cu influență globală și o multitudine de aplicații locale, pentru a răspunde nevoilor diverse ale utilizatorilor. Datorită sistemului unic Huawei HMS Core, aplicațiile sunt capabile să colaboreze în toate scenariile și între mai multe dispozitive, oferind o experiență de utilizare inovatoare și confortabilă.

HUAWEI AppGallery oferă de asemenea măsuri de securitate cvadruple, incluzând scanarea vulnerabilităților de securitate, detectarea scurgerilor de date confidențiale, detectarea comportamentelor rău intenționate și verificarea manuală a numelui real. AppGallery oferă și o aplicație pentru siguranța minorilor care folosesc internetul.

Noul HUAWEI nova Y70 aduce o experiență de utilizare avansată. De la caracteristicile practice, cum ar fi ecranul mare, durata lungă de viață a bateriei și spațiul de stocare generos, până la funcții precum capabilitățile de fotografiere și imagine, interacțiunea inteligentă și aspectul elegant, HUAWEI nova Y70 le oferă utilizatorilor o nouă experiență în materie de modă și tehnologie, precum și o experiență interactivă simplă, confortabilă, eficientă și sigură pentru toate scenariile.

 

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei 

No Comments

Add your comment