Stop porilor dilatati!

Just another WordPress site

Stop porilor dilatati!

In ziua de azi se vorbeste mult despre celulita, dar nu  suficient de mult despre porii dilatati.

Insa multe femei chiar se zbat sa gaseasca un tratament pori dilatati corespunzator, care sa le redea frumusetea tenului si luminozitatea. Pe piata exista multe produse care promit sa le poata rezolva problema, dar nu toate sunt eficiente, cu atat mai mult cu cat porii dilatati sunt deja extrem de vizibili.

Inainte de a rezolva o problema, trebuie sa o cunoasteti. Problemele porilor dilatati au fost subestimate in trecut, dar acum, potrivit sondajelor recente, au depasit ridurile din clasamentul celor mai mari cosmaruri ale femeilor. In ambele cazuri vorbim despre efecte care sunt amplificate in timp. Cand vorbim despre porii dilatati, nasul si chipul in general sunt zonele cele mai afectate. Din fericire exista tratament pori dilatati si, mai ales, precautii eficiente.

Si totusi, iti putem oferi o solutie. Clinica Yiara, din Bucuresti, iti pune la dispozitie pori dilatati tratament eficient si cu aparatura de ultima generatie. Acest tip de tratament se face cu ajutorul laserului Harmony XL Pro, care imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminous. Specialistii de aici folosesc 2 metode laser minim invasive ca peeling laser (Erbium Yag) sau noninvazive ca fotorejuvenarea cu Clear Lift.

Porii dilatati caracterizeaza in principal pielea grasa si dermatologii asigura ca o dieta echilibrata poate face minuni. Trebuie, de fapt, sa evitam toti acei nutrienti care favorizeaza vasodilatatia si printre exponentii principali ai categoriei sunt condimentele, prajelile, alimentele prea picante, carnatii si alcoolul.

O alta cauza o reprezinta obiceiul de a merge la culcare cu machiaj. Acest lucru favorizeaza inevitabil dezvoltarea porilor dilatati de pe fata. Acesta este motivul pentru care expertii recomanda utilizarea zilnica a unui tonic astringent (combinat cu un lapte demachiant) pentru a indeparta cat mai mult excesul de sebum. Curatarea faciala este una dintre cele mai bune metode de prevenire si tratare a porilor mariti. Machiajul prin definitie risca sa nu lase epiderma sa respire, motiv pentru care ar fi oportun sa incercati sa purtati machiajul cat mai putin posibil, concentrandu-va poate pe un machiaj mineral care nu are niciun efect asupra porilor. Cand deteriorarea este deja prezenta, nu este necesar sa disperati, deoarece echipa profesionista de la Yiara va poate ajuta!

 

 

No Comments

Add your comment